Ranch El Paso

Ranch El Paso - Atmosféra pravého ranče na okraji Prahy

4.2.2010 - Doporučujeme

Ranč je ve svém přirozeném prostředí snadno představitelný na osamělých pláních jižních koutů světa, s neposkvrněnou přírodou, klidem,možností příjemné procházky do přírody nebo vyjížďky na koních. Ovšem Vy tak daleko, abyste mohli zažít atmosféru pravého ranče, jezdit nemusíte. Ranch El Paso, který je situován na okraji Prahy (pouhých 25 km přímo od centra) v malebném a klidném prostředí na okraji obce Svojetice, okres Praha - Východ, v těsné blízkosti Národní přírodní rezervace Voděradské bučiny Vám nabízí příležitost jak pro firemní výjezdy, tak pro zaměstnanecké či soukromé pobyty odreagovat se či přispět k utužování vzájemných vztahů ve Vašem pracovním týmu.

Od myšlenky vzniku ranče k jeho současnosti

Již příští rok oslaví ranč 10. výročí od svého otevření. Nápad o výstavbě tohoto objektu se zrodil manželům Červinkovým v roce 1999, kteří ho nechali vystavět doslova na zelené louce. Od nápadu k uskutečnění to trvalo pouze několik měsíců a vznikl ranč, který by měl plně uspokojit rodiny s dětmi, pracovní týmy a samozřejmě i ty nejnáročnější milovníky koní a díky profesionálnímu týmu zaměstnanců zajistit jejich veškeré Vaše pohodlí. V současnosti patří ranč k oblíbeným poutním místům turistů, pěších i cykloturistů, gurmánů výborné kuchyně, obdivovatelů koní, odborníků i laiků, ale především lidí, kteří touží po odpočinku v příjemném a klidném prostředí.

Kde se ubytovat



Rozlehlý rančerský areál Vám nabízí ubytování v moderně vybaveném, avšak bezesporu stylovém hotelu. Ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích nechybí vlastní televizor, koupelna i sociální zařízení. Celková ubytovací kapacita tohoto hotelu je 42 lůžek. I ti, kteří pracují i ve volném čase a potřebují internet nejsou opomíjeni. Po celém ranči je bezdrátové pokrytí na internet. Parkování je samozřejmě zajištěné přímo v areálu ranče.

Místo klasické restaurace je součástí areálu místní Saloon s celotýdenním provozem, kde si můžete vychutnat vynikající steaky připravované na grilu a také objednat polopenzi. Příjemné posezení v restauraci je omezeno kapacitou 65 míst, dále je k dispozici salónek s 40 místy pro firemní setkání, která vyžadují více soukromí a zastřešená grilovací terasa se 110 místy. Mimo klasické podnikové akce se tu konají taneční zábavy, country večery a posezení u táboráku.

Netradiční firemní setkání a teambuilding



V rámci spolupráce Agenturou PD, která se přímo specializuje na special event marketing a teambuilding organizujeme firemní akce, jak pro Vaše zaměstnance, tak Vaše partnery, kterým chcete návštěvu ranče darovat jako poděkování za spolupráci nebo strávit s nimi neobvyklý pobyt na základě utužování vztahů v pracovním kolektivu.Ať jste malá či velká firma, Vaši partneři a zaměstnanci si odměnu zajisté zaslouží. Program je připraven vždy individuálně na základě Vašich požadavků a kreativních nápadů, kterým se maximálně přizpůsobíme. Bezpečnost je při našich programech na prvním místě, proto Vás veškerými aktivitami povedou vyškolení instruktoři.



Rozsáhlý areál Vám umožňuje mnoho individuálních firemních aktivit přímo na ranči. Mimo těch očekávatelných jako je vyjížďka na koních či plavení koní, zajišťujeme házení nožem, lukostřelbu, crocket, slaňování, jízdu na čtyřkolkách či terénními vozy, kiteing, výuku sebeobrany či kurz přežití v přírodě, který je pro teambuilding ideálním způsobem interaktivní spolupráce. Na vyžádání také můžete pronajmout elektrického býka, což je pro mnohé lákavá nabídka vyzkoušet na vlastní kůži to, co vidí pouze ve filmech.

Pokud byste vyžadovaly o něco náročnější program pro Vaše partnery či zaměstnance, nabízíme možnost i externích firemních individuálních aktivit, které jsou přístupné v blízkém okolí ranče a k nimž poskytujeme i vlastní dopravu mikrobusy. Patří mezi ně bowling, bungee running, seskoky padákem, golf, vyhlídkové lety, tenis, bazén či výuka střelby.

Speciálně pro teambuildingové aktivity připravujeme pro Vás splouvání Sázavy, cyklistiku, paintball, orientační hry v přírodě, ukázky rodea, týmové sporty a samozřejmě jízdu na koních, která je nedílnou součástí našeho ranče.

Ani večer se na ranči nebudete nudit. Pro večerní zábavu zařizujeme tématické zábavní večery například ve stylu mexické show s ochutnávkou tequily, dále westernové show, noční pikniky, ochutnávky vín, karaoke či již zmiňované grilování, které ve Vás zanechá ve spojení s  klidným prostředí ranče mnoho příjemných zážitků.

Ranch El Paso je velmi neotřelým způsobem, jak si zpříjemnit Vaši firemní akci. Pouhá půlhodina autem Vás oddělí od denního shonu a rozsáhlý lesní komplex v prostředí našeho ranče Vám i Vašem kolegům připomene krásu české přírody vhodnou k odreagování.



Další informace Vám rádi poskytneme prostřednictvím EduCity, prosíme kontaktujte p. Bartičku info@educity.cz nebo na tel. (+420) 731 169 890

Vytisknout rozhovor