Atraktivní prostory v centru Prahy za bezkonkurenční cenu

Rozhovor s Vojtěchem Havířem, projektovým manažerem vzdělávací společnosti Tutor, s.r.o.

4.2.2010 - Doporučujeme

Kvalitní prostory pro školení nebo obchodní jednání s perfektním technickým vybavením nejsou levnou záležitostí. Vzdělávací společnost Tutor však nabízí své moderní učebny za velice příznivé ceny. a to přímo v centru Prahy. Proč se Tutor rozhodl pronajímat své prostory, navíc za tak nízké ceny, to přiblíží projektový manažer Vojtěch Havíř.

Tutor je na trhu již dobře známý jako úspěšná vzdělávací společnost, která svým klientům nabízí jazykové kurzy doma i v zahraničí, přípravné kurzy na vysoké školy a profesní kurzy. Proč jste se tedy rozhodli rozšířit své aktivity o pronájem učeben?

Tutoru se v oblasti vzdělávání skutečně skvěle daří a jedním z důvodů spokojenosti našich klientů jsou i moderní, světlé a plně vybavené studijní prostory s výhodnou polohou přímo v centru Prahy a s výbornou dostupností MHD. i když naše kurzy probíhají po celý den, naši studenti upřednostňují večerní výuku, a tak je část našich učeben v čase od sedmé hodiny ranní přibližně do sedmnácté hodiny prázdná. Pronájem těchto prostor nám umožní efektivně využívat naše učebny po celý den.

 

Jako hlavní výhody Vašich prostor jste uvedl polohu v centru Prahy a moderní vybavení. Předpokládám, že cena za tyto benefity bude vysoká.

Jak jste se už zmínila, Tutor je vzdělávací společnost a naší hlavní ziskovou činností je pořádání kurzů. Pronájem prostor vnímáme jako vedlejší činnost, která nám umožní využít naše prostory na 100 %. Díky tomu jsme schopni nabídnout cenu několikanásobně nižší, než jakou nabízejí jiné společnosti za podobné prostory v centru hlavního města. Kupříkladu za 60 minutovou hodinu v naší největší učebně s rozlohou 42 m2 zaplatí klient 390 Kč, za menší devatenáctimetrový prostor jenom 150 Kč. Kromě toho v případě dlouhodobých pronájmů nabízíme ještě zvýhodněné ceny.

 

Kolik prostor a v jakém čase nabízíte?

Máme 29 učeben s plochou 12 až 42 m2, které jsou vhodné pro skupiny 6-21 osob. Časově je pronájem možný od 7.00 do 17.00 hodin ve všední dny a také o víkendu. Naše prostory jsou vhodné pro školicí a vzdělávací akce, porady, jednání, marketingové výzkumy nebo focus groups, ale i pro menší konference.

 

Obvykle jsou pro hladký průběh obchodních jednání či školení nezbytné i další dodatečné služby. Občerstvení pro účastníky, možnost tištění a kopírovaní materiálů nebo využití zpětného projektoru dnes vyžaduje téměř každé setkání. Umíte se o své klienty postarat i po této stránce?

Svým klientům se snažíme poskytovat maximální podporu, aby se u nás cítili příjemně a při jednání či školení měli k dispozici profesionální vybavení. Samozřejmostí je možnost využít kompletní vybavení učeben (flipchart, whiteboard, nástěnky) a internet zdarma (Wi-Fi). Stoly a stoličky uspořádáme dle klientových představ. Dokumenty a podklady k jednání nakopírujeme nebo svážeme. V případě zájmu nabízíme k pronájmu dataprojektor s plátnem, laptopy nebo videokamery. Chlazená voda je pro účastníky k dispozici zdarma a další občerstvení, jako je káva nebo chlebíčky, rádi zajistíme.

 



Další informace Vám rádi poskytneme prostřednictvím EduCity, prosíme kontaktujte p. Bartičku info@educity.cz nebo na tel. (+420) 731 169 890

Vytisknout rozhovor