Hotel Černá bouda

HOTEL ČERNÁ BOUDA

Firemní akce na míru v kterémkoli ročním období

4.2.2010 - Doporučujeme

Kdo by si nepřál strávit příjemný víkend či několik dní v srdci Krkonošského národního parku pod vrcholem Černé hory, obdivovat krásy krkonošských panoramat s výhledem na nejvyšší horu Sněžku, mít možnost využití pětihvězdičkového skiareálu v zimě a cykloturistických stezek v létě či dopřát si blaho pro své tělo v nedalekých Janských Lázních.

HOTEL PRO FIRMU I PRO RODINU

Nenechte se zmýlit tím, že hotel Černá Bouda je ideální pouze pro rodinné dovolené. Trend teambuildingových tréninků či školení a seminářů mimo stálé pracoviště se stále zvyšuje a hotel Černá Bouda je připraven poskytnout perfektní zázemí pro jakékoliv firemní akce tohoto typu. „Jsou termíny, kdy převažují pouze rodinné dovolené a to bychom si přáli změnit. Právě firemní klientele bychom rádi otevřeli bránu k novým možnostem firemních akcí v Krkonoších. Pobyt v přírodě disponuje určitými možnostmi naladit své zaměstnance na stejnou vlnu, utužit kolektiv, což by top management každé firmy při organizováni školení, banketů či seminářů neměl podcenit." říká ing. Emil Fedoš, obchodní zástupce hotelového řetězce OK- Hotels.

Zcela nově zrekonstruovaná budova nabízí ubytovací kapacitu pro 118 osob ve 48 dvou-, tří- či čtyřlůžkových nekuřáckých pokojích s kompletním sociálním zařízením, televizí, satelitem i přímou telefonní linkou. Hosté mohou využít také směnárny přímo na recepci hotelu či internetové připojení zcela zdarma.

Nedocenitelnou součástí hotelu je pro firemní klientelu konferenční místnost s kapacitou 40 míst při školním uspořádání či 70 míst pří divadelním uspořádání. Nabízí se zde také možnost rozšířit prostor o  hotelovou restauraci, kdy maximální kapacita místnosti může vzrůst až na 150 míst. Pro jakákoliv firemní setkání, recepce, školení, párty či celodenní prezentace je připraveno plné technické vybavení vč. Wi-fi sítě pro připojení na internet, k dispozici je také multimediální PC propojené s plazmovou TV.

„Možnost využití konferenční místnosti v hotelu samozřejmě musí splňovat veškeré podmínky i služby, které by byly očekávány i od klasického konferenčního prostředí v Praze či jiném městě. Proto jsme zcela připraveni dle potřeby zajistit i překladatelské služby, příjemnou květinovou výzdobu či tisk pracovních materiálů. Dáváme si samozřejmě také záležet na rozmanitosti rautů, které jsou k dispozici po celou dobu trvání akce. Klient si může objednat jak tradiční české speciality, tak pochutiny z mezinárodní kuchyně."

Jak se říká, nejdříve práce, potom zábava. Co tedy nabízí hotel pro svou klientelu pro večerní pobavení? Hotelový klub nebo chcete-li noční bar otevírá ve 20:30 hodin a jeho příjemný personál je připraven na objednávky různých alko- i nealko- nápojů, překvapí i širokou škálou hudebního repertoáru včetně dnes tolik oblíbeného karaoke, kdy se odváže nejeden ze zaměstnanců. Až do ranních hodin se zábavě meze nekladou.

FUN ON SNOW, FUN ON THE SUN - TEAMBUILDING A OUTDOOROVÉ AKCE

„Spolupráce s outdoorovou agenturou EFA, která má již dlouholeté zkušenosti s vytvářením her pro teambuilding, kreativitu i motivaci zaměstnanců, nám otevřela nové možnosti jak zrealizovat zábavné, hravé, kreativní programy pro zaměstnance v jakémkoli ročním období."

Výhodou hotelu je přilehlá 250 m dlouhá sjezdovka s vlekem s přepravní kapacitou 600 osob za hodinu. V zimním období se tak nabízí v rámci teambuildingových akcí škála možností uspořádání rozličných závodů, kde rozhoduje jak sportovní um, tak chytrá hlava. Team zkušených instruktorů připraví lyžařské a jiné disciplíny ve shodě s přáním partnera, nejčastěji jsou to lyžařské, sáňkařské a běžecké závody, noční orientační běh či fun-cross na sněžnicích. Bohatá sněhová nadílka umožňuje vyzkoušet si fun cross na sněžnicích, tvorbu ledových soch, zimní bungee running. Každý outdoorový program se dá nakombinovat různými soutěžemi i hrami, nabídka je široká, přičemž nikdy nechybí překvapení na závěr večera. Loučemi osvětlený raut se sněžným barem zahřeje na duši nejednoho zaměstnance či obchodního partnera.

Nezanedbávejme však hory v letním období. Někomu se může zdát fádní jet na hory během léta, pro teambuilding je to ovšem skvělé období. Možnost vypůjčení kol, koloběžek, čtyřkolek, offroad vozidel, pronájem mobilní horolezecké stěny, lanové bludiště, lukostřelba, stavba vlajky, rébusy, je jen malý výčet aktivit od jara do podzimu. To vše se může propojit při víkendových či několikadenních programech s časově náročnějšími aktivitami jako jsou dřevorubecké hry či stavba Babylónské věže. „Variabilita veškerých nápadů i skvělá vybavenost a  profesionalita agentury zajistí bohatý program, při kterém se účastníci her nejen lépe poznají, ale posílí kolektivní spolupráci i teamového ducha, který je pro jakoukoliv pracovní skupinu nedocenitelný. Jsem zastáncem toho názoru, že pokud určitý kolektiv spolu stráví několik dní ve stejném prostředí, ze kterého nemají kam uniknout, jsou ke spolupráci předurčeni přirozeně. Veškeré poznatky i zážitky nezapomenou, což u jednodenních setkání není zaručeno."

Zbývá snad dodat to poslední o hotelu Černá Bouda. Jak je hotel zpřístupněn pro své klienty? Dostupnost hotelu zajišťuje 8-místná kabinová lanová dráha z Janských Lázní, první svého druhu u nás. Veškerá zavazadla či potřebnou techniku vám hotel od horní stanice lanovky odveze zdarma. Hotel je vybaven vlastním parkovištěm, které je však v zimním období uzavřeno. Tehdy se využívá parkoviště u dolní stanice lanové dráhy, které má dostatečnou kapacitu parkovacích míst .


Emil Fedoš, obchodní zástupce hotelového řetězce OK- Hotels

„Dáváme si záležet na tom, aby veškeré naše služby byly více než standardní. „Náš zákazník, náš pán" je vystihující krédo pro veškerou snahu o spokojenost našeho zákazníka. Nemusíte slyšet velkou chválu za služby, které poskytujete, dostatečnou odměnou je to, že se k nám jak firemní, tak i rodinná klientela každoročně vrací či nás doporučí dál mezi svými známými či spřízněnými firmami".

 



Další informace Vám rádi poskytneme prostřednictvím EduCity, prosíme kontaktujte p. Bartičku info@educity.cz nebo na tel. (+420) 731 169 890

Vytisknout rozhovor