Zámek Napajedla

Tel.: 733 643 144
Region: Zlínský
Adresa: Zámecká 265, 763 61 Napajedla
Kapacita prostor: 3 - 350
Maximální kapacita: 350
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 26 lůžek

Popis

Zámek Napajedla je krásným "home boutique" hotelem, který je jedinečným svého druhu v České republice. Nabízí ubytování na zámku, který je historickou památkou. Můžete si zde uží klidné chvíle a vychutnat si nic nedělání.

V rámci zámeckého hotelu budete ubytování v prostorách, kde dříve spávala napajedelská šlechta. Budete chodit v zámku po chodbách, po kterých chodila šlechta a nebo také rodina Baťů, která za války zámek vlastnila. V rámci prohlídky zámku můžete navštívit nádherné historické sály a potom po schodišti vystoupat do patra pokojů - do patra života, kde budete ubytováni. Pocítíte zde ten pocit, jaké to je "žít" na zámku a to se vším všudy. Budete si zámku užívat, jako byste zde byli doma - ostatně to je také naše snaha, abyste se zde cítili jako doma.

Zámecké pokoje jsou vybudovány v původním patře, kde v minulosti bývaly pokoje šlechty. Pokoje jsou zařízeny v netradičním "eklektik stylu", který snoubí historii se současností, staré věci s novými, drahé s levnými, avšak vše celkově vytváří dokonalý celek. Pokoje navrhuje majitelka zámku paní Eva Gajdošík, která je přesvědčena, že pro vytvoření příjemného prostředí nejsou důležité jen ty nejdražší kousky nábytku či zařízení. Snaží se proto o znovuobjevení tkanin, starších nábytků, dekorací, křesel, jež mají své kouzlo, následně je doplňuje o moderní prvky, které dodávají pokojům nádech současnosti.  Jsme první v České republice, kdo tímto způsobem zařizuje interiéry sloužící veřejnosti. Nutno podotknout, že důležitým aspektem tohoto pohledu při zařizování interiérů je recyklace a znovu použití starých věcí. Tato snaha je vedená myšlenkou na dodržování environmentálních aspektů našeho života. Dále potom, jak říká paní Gajdošík, „lidé dávno zapomněli, že pro vytvoření příjemného prostředí není důležité mít jen drahý nábytek. Ten je mnohdy, studený, neosobní a často se jedná jen o značku, která se dává na odiv. Přitom jde kloubit staré s novým, moderní s historickým, drahé s levnějším a člověk by se toho neměl bát“, neboť smyslem těchto rozličných kombinací je dokonalý celek, který na člověka působí. A to je také náš cíl. V našich pokojích můžete svět vnímat všemi smysly. Hrají barvami, vůněmi, energiemi, květinami.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je devět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.169372,17.51261439999996