Hotel Vega

Počet hvězd: 3
Tel.: +420 577 131 216, +420 724 118 110
Fax: +420 577 131 061
Region: Zlínský
Adresa: Pozlovice 99, 763 26 Luhačovice
Vzdálenost od Prahy: 300 km
Kapacita prostor: 10, 18, 45, 100
Maximální kapacita: 120
Vybavení konfer. místností: Součástí vybavení školících prostor je plátno, dataprojektor, flip-chart, magnetická tabule, televize a video.
Orientační cena kapacit:

Ceník ubytování

Apartmán 1 800 -2 200,-Kč
Dvoulůžkový pokoj 1 150 - 1 300,-Kč
Snídaně v ceně ubytování.
Salonky 10 - 200,-Kč/hod., nebo 500 - 1 500,-Kč/den.

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 70 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Ubytování: 2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky, spr./vana + WC, SAT/TV, internet, radiobudík, telefon, lednice. Celková kapacita hotelu a skladba pokojů: 23 dvoulůžkových, 4 velké rodinné pokoje a 3 apartmány při 64 lůžkách s možností přistýlky.
Možnost stravování: Obědy a večeře si hosté mohou vybrat ze široké nabídky jídel, polévek, předkrmů a moučníků. V hlavní sezónu obvykle připravujeme polopenze, které se skládají ze snídaně podávané formou švédského stolu a večeře, kterou lze vybrat ze tří menu. Stravování je množné v hotelové restauraci, která má kapacitu 40-66 míst podle uspořádání. V kavárně je k dispozici 26 míst a v letních měsících je připraveno 40 míst na přední terase a posezení u ohniště na terase zadní.
Doplňkové služby: Klidné a tiché prostředí je ideálním místem k relaxačnímu pobytu uvolňující Vaše tělo i mysl. Hotel nabízí péči masérů a služby v areálu s bazénem, whirlpoolem, saunou, soláriem nebo procházky v překrásném okolí. Prostředí hotelu je ideální pro pobyt sportovních týmů, i aktivně založených jednotlivců. Ve vnitřním areálu je vybudováno rehabilitační a sportovní centrum s krytým bazénem o rozměrech 10 x 6 m, whirpoolem, soláriem, saunou, velmi solidně vybavenou posilovnou, squashovým kurtem, venkovní areál nabízí tréninkovou plochu na kopanou, minigolfový areál a tenisový kurt. V okolí hotelu zajišťujeme jízdy na koních a bowlingové dráhy (1 km). Pro fotbalová soustředění je působnost hotelu spjata s fotbalovým hřištěm s umělým povrchem a umělým osvětlením nedalekého sportovního centra Radostova. Kvalitní sportovní zázemí přitáhlo na hotel VEGA naše přední fotbalové kluby, účastníky 1 ligy, které se zde připravují v rámci zimní i letní ligové přestávky. Několik soustředění na hotelu VEGA absolvovala rovněž naše reprezentační "21". Vyborné podmínky okolí hotelu umožňují nabízet ve spolupráci s agenturami Paintball club Morava a 4action množství zábavných a extrémních skupinových aktivit.

Popis

Na rozdíl od jiných hotelů v mikroregionu luhačovické přehrady, Luhačovice a Pozlovic, bylo pro stavbu hotelu Vega vybráno místo nahoře, nad přehradou, na svazích pod Komoncem, místo s romantickými výhledy nerušenými okolní zástavbou, místo tiché a klidné bez dopravního hlomozu a městského hluku, místo bezpečné i pro nejmenší děti. Příjezd k hotelu je jednoduchý a snadný, a to i v zimním období. Na příjezdové cestě od Luhačovic jsou informační panely a šipky červenožluté barvy. Vzdálenost hotelu VEGA od Luhačovic je necelé 4 km, od centra Zlína asi 20 km. Hotel VEGA má dvě vlastní nehlídané parkovací plochy, parkování je bez poplatku. Nejbližší železniční stanice je v Luhačovicích (cca 6 km), autobusem je možno přijet až do Pozlovic. Hosty, kteří mají zaplacený týdenní pobyt, na požádání z nádraží v Luhačovicích přepravíme na hotel. Nejbližší mezinárodní letiště je ve Vídni (cca 170 km).

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je deset a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.1379683,17.7815391