Activitypark Hotel Všemina

Počet hvězd: 3
Region: Zlínský
Adresa: Všemina 300, 763 15 Slušovice
Vzdálenost od Prahy: 300 km
Kapacita prostor: 25, 50,200, 220
Maximální kapacita: 200
Vybavení konfer. místností: plátno, data projektor, overhead, flipchart, kancelářské potřeby, coffee breaks a catering
Orientační cena kapacit:

ubytování od 350 Kč / osoba, konferenční sály a salonky od 1.500,- Kč

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 200 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 5 x jednolůžkový pokoj 90 x dvoulůžkový pokoj 5 x apartmá
Možnost stravování: menu, bufety, rauty, banquety, slavnostní tabule
Doplňkové služby: krytý bazén, relax centrum, tenis, koně, horská kola, lyžování, team building, kulturní a hudební produkce

Popis

Hotelový areál Všemina se nachází v krásném horském prostředí Hostýnských a Vizovických vrchů v malebném údolí s umělým jezerem pouze 15 minut jízdy autem z centra krajského města Zlín. Poloha a klimatické podmínky dělají areál velmi atraktivním jak v letním tak i v zimním období.
Nabízíme kompletní hotelový, sportovní i konferenční servis včetně sportovních, team building a incentive programů v celkové kapacitě do 250 osob.
V areálu najdete tří hvězdičkový Park Hotel Všemina s kapacitou ubytování 200 osob, restauracemi, bary a letními terasami.
Konferenční centrum nabízí konferenční sál pro 200 osob a čtyři jednací salonky s kompletním konferenčním vybavením a servisem.
Rozsáhlý sportovní areál zahrnující tenisové centrum, jízdárnu na koních, přírodní koupaliště, krytý bazén, bowling centrum a relax centrum je rovněž ideálním místem pro pořádání sportovních a team building programů. V naší široké nabídce nechybí atrakce jako terénní čtyřkolky, lanové aktivity, paint ball a další atraktivní "xActivity".

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a dvě ? Součet zapište číslicemi.

Souřadnice: 49.2920154,17.8630448