Hotel Svratka

Region: Vysočina
Adresa: Na Vyhlídce 41, 592 02 Svratka
Kapacita prostor: 140, 25, 20, 12, 12, 12, 12
Maximální kapacita: 0
Vybavení konfer. místností: K základnímu vybavení konferenčního sálu patří dataprojektor, ozvučení s přenosným mikrofonem, DVD/VHS přehrávač, rádio, zatemnění, FLIP CHART, zpětný projektor, laserové ukazovátko.
Kapacita ubytování: neuvedeno

Popis

Celý hotelový komplex je postaven na kopci nad obcí Svratka v srdci Vysočiny, která je jednou z ekologicky nejčistějších oblastí celé České republiky. Celý areál je zasazen přímo do přírody, kde je chráněn vzrostlým lesem, sjezdovkou a golfovým hřištěm.

Místo, ve kterém se hotel nachází, nabízí klidné prostředí k nerušenému pořádání firemních akcí a školení, k čemuž svým hostům nabízíme využití kongresového sálu, učeben a salonků. Veškeré prostory jsou vybaveny kvalitní technikou, která pokryje všechny vaše potřeby. Ve volném čase nabízíme k odpočinku a relaxaci využití krytého bazénu, horských kol atd. Okolí hotelu nabízí i mnoho dobře značených turistických tras, a to nejen pro zdatné turisty, ale i jen pro klidné procházky v nádherné přírodě.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a devět ? Součet zapište číslicemi.

Souřadnice: 49.7125842,16.0516326