Hotel Amerika

Počet hvězd: 3
Tel.: 566 521 039
Fax: 566 522 819
Region: Vysočina
Adresa: P.BOX. 86, 594 01 Velké Meziříčí
Vzdálenost od Prahy: 145 km
Kapacita prostor: 15, 30, 45, 100
Maximální kapacita: 100
Vybavení konfer. místností: Vybavení: flipp-chart zpětný projektor televize video plátno Další služby: kopírování fax napojení na internet a další služby dle přání hostů
Orientační cena kapacit:

ubytování: dvoulůžkový pokoj (počet 18) 744,-
třílůžkový pokoj (počet 7, možnost přistýlky, balkon) 1.116,-
apartmá dvoulůžkové 1.696,-
apartmá čtyřlůžkové (možnost přistýlky) 1.488,-
apartmá OÁZA (možnost přistýlky) 2.266,-
přistýlka 160,-

levné ubytování
(samostatná ubytovací jednotka, 2l, 3l a 6l - společné soc. zařízení) 240,-/lůžko (při delším pobytu sleva)

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 87 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : UBYTOVÁNÍ V ubytovacích prostorách hotelu jsou plně k dispozici dvou a třílůžkové komfortně vybavené pokoje a 3 apartmá. Příslušenstvím každého pokoje je sprchový kout a WC, dále pak televize se satelitním příjmem, telefon. Celková kapacita je 87 lůžek včetně přistýlek.
Možnost stravování: STRAVOVÁNÍ Stravování zajišťuje restaurace s kapacitou cca 100 osob. K dispozici jsou i dva salónky pro 50 a 30 osob a vinárna pro 15 osob. Výtečná kuchyně nabízí speciality tradiční české kuchyně doplněné zajímavými recepty zahraniční kuchyně. V bohaté nabídce nechybí ani bezmasá a zeleninová jídla, moučníky, poháry... Mimořádné nabídky: rauty grilování rožnění zabíjačkové hody Provozní doba: Po-Čt 7-22 hodin Pá, So 7-23 hodin Ne 8-21 hodin Stravenky Ticket Restaurant, Exit Group Recepce hotelu - v provozu 24h denně.
Doplňkové služby: SLUŽBY Jezdecká škola (na objednání) Jízda na koni (na objednání) Půjčování horských kol Rybolov Tenisové kurty Stolní tenis Fitness centrum (na objednání) Billiard Šipky Ohňostroj Kopírování Pronájem techniky (ceník služeb) Bezplatné služby: Zajištění taxi Buzení telefonem Přepojování a objednávání TLF hovorů Parkování u hotelu Dětský koutek Bazén u hotelu Sportovní a rybářské potřeby Stolní fotbal Zapůjčení tech. vybavení pro školení Rezervace vstupenek (hrady, zámky apod.) Kulturní a informační servis Zajištění sportovní haly Na přání: módní přehlídky taneční vystoupení hudba Dále dle konkrétních přání a požadavků hostů.

Popis

Hotel Amerika je umístěn v příjemném prostředí obklopeném lesy a rybníky. Slouží nejen jednotlivcům, ale také jako rekreační a školící středisko.

Přímo před hotelem se nacházejí dva rybníky, jeden na koupání, druhý na rybaření.

V areálu hotelu jsou kurty, minifitness, dětský koutek, terasa, altánek s ohništěm, kde je možnost rožnění či grilování. Zprostředkováváme též jízdy na koni (i pro začátečníky). Nezapomenutelné jsou také procházky zdejší přírodou. V nedalekém okolí se nachází mnoho přírodních i kulturních památek, které lákají k výletům. V letním období je zde možno zapůjčit horská kola, v okolí vedou cyklistické i turistické stezky. V zimním období doporučujeme využít lyžařské stezky, které vedou kolem hotelu a lyžařský areál na Fajtově kopci s večerním osvětlením, vzdálený 4 km od hotelu.

V ubytovacích prostorách hotelu jsou plně k dispozici dvou a třílůžkové komfortně vybavené pokoje a 3 apartmá. Příslušenstvím každého pokoje je sprchový kout a WC, dále pak televize se satelitním příjmem, telefon. Celková kapacita je 87 lůžek včetně přistýlek.

Pro organizace a kolektivy je tu MOŽNOST POŘÁDÁNÍ ŠKOLENÍ, SEMINÁŘŮ A SPOLEČENSKÝCH AKCÍ. K dispozici je restaurace s kapacitou cca 100 osob, tři salonky pro 45, 20 a 20 osob, pro menší společnost nebo večerní posezení vinárna s krbem pro 15 osob.

Navštivte oázu klidu a pohody, jejíž motto je prostředkem i cílem veškerého personálu hotelu Amerika. Prostředí, ve kterém nemusí být práce prací, ale radostí i zábavou.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je šest a šest ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.3547421,16.0129193