Strnadovský mlýn

Tel.: +420 318 877 223, +420 724 120 714
Region: Středočeský
Adresa: Vršovice 1, 264 01 Sedlčany
Vzdálenost od Prahy: 60 km
Kapacita prostor: 30, 35, 60+39
Maximální kapacita: 99
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 49 lůžek

Popis

O mlýně

Strnadovský mlýn leží uprostřed malebné doliny blízko Sedlčan zasazen do krásné přírodní partie na rozhraní nejjižnější části okresů Příbram a Benešov a na rozhraní středních a jižních Čech, která svým charakterem připomíná Šumavu, je v srdci nového turistického regionu Toulava . Je ideálním prostředím pro relaxaci a aktivní odpočinek. Není jen penzionem a restaurací, kde se můžete ubytovat a dobře najíst, ale především kouzelné místo, které vás uchvátí. Místo kde můžete prožít něco pozitivního … místo kde se můžete vzdělávat, učit se a sportovat i objevovat kouzlo historie - umění předků a nacházet souznění s přírodou.

Na samotě u potoka, ve venkovském prostředí se snažíme o dodržování ekologických a přírodních principů. Zbytečně neplýtváme energiemi, surovinami, snažíme se vše zpracovat. Přirozenou, ale systematickou činností pilně vytváříme prostor pro příjemné a lidské prostředí s rodinnou pohodou… Díky činorodému působení si nás mnoho návštěvníků oblíbilo, a protože v naprosté většině dojde k naplnění či upravení představ ke spokojenosti našich hostů, rádi se k nám pak pravidelně vracejí ...

Ubytování v hlavní budově je v útulném podkroví. Je to šest dvou až třílůžkových pokojů. Celé podkroví bylo nedávno (r.2014) renovováno  a pokoje mají vlastní sociální zařízení. Na výběr jsou útulné pokoje s masážním sprchovým koutem či rohovou vanou. Všude je k dispozici wifi signál s možností připojení k internetu.

 

Další informace o nabízených formách pobytu si můžete přečíst na násl. podstránkách:

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.5957431,14.5061407