Sport Hotel Vestec

Region: Středočeský
Adresa: Sportovní 456, 252 42 Vestec
Vzdálenost od Prahy: 11 km
Kapacita prostor: 30
Maximální kapacita: 30
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 24 lůžek

Popis

Sport Hotel Vestec je příjemný hotel, který se nachází v obci Vestec, 11 km od centra Prahy, v blízkosti dálnice D1.

Hotel nabízí 11 komfortně zařízených pokojů s kapacitou 24 lůžek. Všechny 1 až 4 lůžkové pokoje jsou vybaveny satelitní TV, koupelnou se sprchovým koutem a WC.

Hotel poskytuje výborné sportovní a relaxační zázemí, které dává jedinečnou příležitost k uspořádání různých sportovně společenských akcí. K dispozici jsou Vám 2 tenisové haly. Pevná tenisová hala, která nabízí 4 kurty a lehká pevná tenisová hala s 5 kurty, tělocvična až pro 20 osob.

Po celodenních aktivitách můžete relaxovat a načerpat energii v prostorách hotelu a využít whirpool, saunu či masáž nebo můžete jen tak posedět v lobby baru či příjemné klubovně s krbem, televizí, barem a lednicí.

Hotel také nabízí prostředí k pořádání seminářů, školení, prezentací, firemních setkání se zaměstnanci apod. K dispozici je Vám klidná konferenční místnost až pro 30 osob, wifi připojení, občerstvení dle přání a požadavků klienta.

Parkování u hotelu zdarma.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a jedna ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.9703887,14.5428946