S-centrum Benešov

Počet hvězd: 3
Tel.: +420 317 750 001
Fax: +420 317 750 029
Region: Středočeský
Adresa: U Vodárny 2215, 256 01 Benešov
Vzdálenost od Prahy: 45 km
Kapacita prostor: 20, 25, 40, 90, 100
Maximální kapacita: 100
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 60 lůžek

Popis

S-centrum Benešov je sportovně relaxační centrum v klidném prostředí na okraji Benešova. Areál S centrum nabízí široké využití. Je určen nejen pro jednotlivce, kteří chtějí relaxovat nebo sportovat, ale i pro sportovní kolektivy a firemní klientelu.

Sportovní areál je vybaven dvěma krytými a dvěma venkovními tenisovými kurty, čtyřmi kurty na badminton, multifunkčním venkovním hřištěm, třemi hřišti na beach volejbal a fotbalovou halou na malou kopanou. S-centrum dále hostům nabízí možnost navštívit kardioposilovnu či jednu ze skupinových pravidelných lekcí cvičení jako spinning, aerobik, pilates, bosu a další. Oblíbenou aktivitou je i bowling, který zde můžete hrát až na šesti moderních bowlingových drahách značky Brunswick. Nejen po sportu je dobré relaxovat, a proto jsou pro Vás připraveny masáže, whirlpool, finská nebo parní sauna.

Hotelová část nabízí 16 dvoulůžkových pokojů, 5 třílůžkové pokoje, 2 čtyřlůžkové a 1 pětilůžkový apartmán (dvě oddělené ložnice, společná koupelna). Pokoje jsou vybavené vlastním WC, sprchou, TV s rádiem, telefonem a připojením na internet. Parkování je možné bezplatně na hotelovém parkovišti. V letních měsících je hostům k dispozici i venkovní bazén.

Restaurace Grosso je stylová, celoplošně ozvučená restaurace s kapacitou až 150 míst. Při letním provozu s terasou až 180 míst. Je zaměřena na italskou kuchyni. Vyrábíme vlastní domácí těsto a z něj domácí pečivo i těstoviny, dle vlastní receptury. Pečení v pizza peci na dubovém dříví předchází příprava pizzy, přímo před očima návštěvníků. Jídelníček je doplněn vybranými specialitami světových kuchyní i velkým množstvím čerstvých zeleninových salátů.

Součástí sportovně hotelového komplexu je i několik konferenčních místností vybavených moderní technikou (dataprojektor, plátno, flipchart, wifi připojení k internetu atd.). Kapacita sálů se pohybuje od 16 osob v nejmenším salónku se školním uspořádáním až po 100 osob v největším salónku s divadelním uspořádáním. K dispozici je až 5 různě velkých místností přímo v areálu S-centra. Do každé místnosti lze servírovat občerstvení. Prostory S-centra jsou vhodné zejména k pořádání firemních meetingů, vzdělávacích školení a seminářů, ale i pro svatební hostiny, narozeninové oslavy či abiturientské večírky.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a sedm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.77393,14.696145300000012