Romantický Hotel Mlýn Karlštejn

Tel.: +420 311 744 411
Fax: +420 311 744 444
Region: Středočeský
Adresa: Karlštejn 329, 26718 Karlštejn
Vzdálenost od Prahy: 25 km
Kapacita prostor: 90,80
Maximální kapacita: 90
Vybavení konfer. místností: video/TV, zpětný projektor, flipchart, plátno, DVD, whiteboard, WiFi internetové připojení
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: neuvedeno
Možnost stravování: v hotelové restauraci, gardenparty na hotelovém ostrově

Popis

Romantický hotel Mlýn se nachází na břehu řeky Berounky pod hradem Karlštejn, pouhých 25 km od Prahy, v krásném prostředí chráněné krajinné oblasti Český kras. 21 stylově zařízených pokojů je vybaveno TV/SAT, minibarem, trezorem, telefonem, koupelny jsou se sprchou nebo vanou, mramorovými umyvadly a vysoušečem vlasů.

Wi-Fi internetové připojení je dostupné v celém hotelu.

Útulná restaurace s barem nabízí příjemné posezení s výhledem na řeku Berounku.

Salonek s terasou je vhodný nejen pro semináře a školení, ale i různé společenské akce včetně svateb. K hotelu patří ostrov, kde lze v romantickém prostředí řeky Berounky pořádat větší společenské akce, garden party či posezení u ohniště s grilováním.

V nově vybudovaném relaxačním centru přímo v hotelu je pro hotelové hosty k dispozici sauna, whirpool a malá posilovna.

V těsné blízkosti hotelu je 18 jamkové golfové hřiště v výhledem na hrad Karlštejn. Nedaleký sportovní areal nabízí tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště. Jedinečné podmínky pro pěší turistiku, cyklistiku, jízdu na koních, vodní sporty a rybaření. V areálu hotelu je rovněž parkoviště.

Výhodou jsou i rozsáhlé parkovací možnosti v areálu.

Něco málo z historie: První historické zprávy o dvorci s mlýnem na levém břehu řeky Beronky pocházejí již z roku 1263. Od 14. století tento dvůr patříval karlštejnskému panství. Součástí mlýnského areálu byla kovárna a uprostřed dvora stál věžovitý holubník, který se zachoval dodnes. Poslední mlynář na mlýně působil až do roku 1949. V roce 2002 byla budova hotelu kompletně přestavěna, pokoje zrekonstruovány. V srpnu téhož roku hotel zasáhla povodeň – 500 letá voda a hotel byl znovu otevřen v květnu 2003.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a osm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.9362663,14.1844923