Penzion v polích

Počet hvězd: 4
Tel.: 733 680 728
Region: Středočeský
Adresa: Malé Číčovice 26, 252 68 Číčovice
Vzdálenost od Prahy: 15 km
Kapacita prostor: 16
Maximální kapacita: 16
Vybavení konfer. místností: Stoly, židle, flipchart, fixy
Orientační cena kapacit:

konferenční budova 5.000,-
pokoje od 1600,- do 2800,-

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 27 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 12 pokojů s maximální kapacitou 27 lůžek, 1 pokoj je mimo hlavní budovu
Možnost stravování: Snídaně v ceně pokoje, obědy a večeře v restauraci nebo na zahrádce
Doplňkové služby: Venkovní bazén, částečná možnost využití sauny (přednost mají hosté z pokoje číslo jedna, který se saunou sousedí), kroket, petangue, k dispozici kola, dětský koutek s houpačkou, pískovištěm a domečkem

Popis

Penzion v polích má 12 pokojů jako z pohádky a z toho jeden je samostatný apartmán. Jenže to by vám asi nestačilo a nám také ne. Takže tu je ještě sauna, venkovní bazén, parkoviště, kola k zapůjčení A také, samozřejmě ...

... restaurace. Ta naše je venkovská a rodinná. To první není třeba vysvětlovat. A rodinná pro nás neznamená, že patří jedné rodině, ale to, že se k vám budeme chovat jako k hostům, kteří přišli na rodinnou návštěvu. Ne, nebojte se, nemusíte se ve dveřích přezouvat. Jen se pojďte posadit a nechte se pohostit. A my vám nabídneme to, co zrovna máme, a to, co jsme pro svou návštěvu připravili.

A protože návštěvě většinou nestrkáte pod nos jídelní lístek, ani my ho nemáme. Vždy u nás najdete některá jídla, která vaříme stále, protože se prostě v naší rodině osvědčila. Bude to např.

- Pečené husí stehno s lokšemi, nádivkou a červeným zelím
- Pečený králík s bramborovými šiškami, špenátem a mandlovou nádivkou
- Telecí řízek s bramborovým salátem dle rodinného receptu

Jenže vařit stále to samé by nás asi nebavilo, a dost možná ani vás. Tak tu vždy budeme mít schovaného něco v troubě, pekáči či rendlíku, jak se pro rodinnou návštěvu sluší. A protože nás zajímá i to, jak se daří našim zaměstnancům, budou to tři jídla podle momentální kuchařovi nálady, rozpoložení a fantazie.

A kdyby zrovna kuchařova nálada nebyla kdovíjaká, ujme se vařečky pan majitel. A že to s ní také umí!

Dobře, dobře, ale co když si přece jen nevyberete. Vy jste tu návštěva! Řekněte, že tohle zrovna nemusíte a zda by se nenašlo něco ... – no však to z návštěv znáte – ... a něco už společně vymyslíme.

Určitě vás také zajímá, zda si jídlo můžete vychutnat venku na venkovském vzduchu. Ano, máme tu půvabné podloubí a také samostatnou terasu. Můžete si vybrat.

Na návštěvě se sice nemá pracovat, ale uděláme výjimku. Pokud chcete, můžete si u nás odbýt výroční schůzi vaší firmy, její výjezdní zasedání, školení, hodnocení, no prostě cokoliv, co potřebujete. Máme tu pro tyto účely samostatnou budovu. Pohodlně se v ní usadí 12 až 16 osob. Když už musíte pracovat, my se postaráme o to, aby to bylo ve výjimečném prostředí a atmosféře. Když už tu výjimku děláme ...

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.1533194,14.2489203