Hotel Všetice

Tel.: +420 724 522 758
Region: Středočeský
Adresa: Všetice 6, 257 44 Netvořice
Kapacita prostor: 8, 15, 76, 100
Maximální kapacita: 0
Vybavení konfer. místností: Sály vybaveny konferenční technikou: internet v sálech, internet v prostorách hotelu, plátno, flipchart, ozvučení
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 97 lůžek
Možnost stravování: restaurace, bar, salónek
Doplňkové služby: bazén, sauna, vířivka, masáže, jízda na koni, lukostřelba, bungee running, ruské kuželky, lezecká síť, aquazorbing, stavba vorů a rybolov

Popis

Hotel Všetice se nachází ve stejnojmenné obci, přibližně 40 kilometrů jižně od Prahy. Využít můžete kromě hotelu bar s vyhlídkou do jízdárny, konferenční prostory i relaxovat u bazénu, v sauně nebo při masáži.

Hotel je součástí areálu Statku Všetice, kde se nachází krytá jezdecká hala s vnitřní pískovou jízdárnou o rozměrech 55 x 21 m a vytápěnou tribunou pro diváky.

V hale je také bar s vyhlídkou do jízdárny. Bar má kapacitu 100 osob je vybaven audio a video technikou a saunou.

Hotel nabízí až 97 lůžek ve čtyřiatřiceti, dvou až čtyřlůžkových stylových pokojích a apartmánech.

K dispozici jsou kompletně vybavené konferenční prostory, dva sály s kapacitou 76 míst a dva menší salonky pro 15 a 8 osob.

Stylová hotelová restaurace nabízí 120 míst k sezení a dalších 30 na venkovní terase, taneční parket a koncertní pódium.

Relaxační služby zahrnují venkovní bazén, saunu, masáže a další doplňkové aktivity (např. lukostřelba, bungee running, nízké lanové překážky, ruské kuželky, lezecká síť, aquazorbing, stavba vorů a rybolov).

V rámci areálu je rozsáhlá zahrada s několika menšími rybníky. Celý areál je otevřen pouze pro skupinové akce, je vhodný jak pro různé firemní akce, tak pro uspořádání romantické svatby a oslavy. Okolní louky a lesy jsou vhodné pro různé outdoorové vyžití.

Kontakt: +420 724 522 758

Email: hotel@vsetice.cz nebo svatby@vsetice.cz

www.hotel-vsetice.cz

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a osm ? Součet zapište číslicemi.

Souřadnice: 49.7896482,14.5138941