Hotel GOLFI

Počet hvězd: 3
Region: Středočeský
Adresa: Na Kopečku 595, 290 01 Poděbrady
Vzdálenost od Prahy: 50 km
Kapacita prostor: 18, 40
Maximální kapacita: 40
Vybavení konfer. místností: Data projektor, zpětný projektor, plátno, flipchart, TV, DVD přehrávač
Orientační cena kapacit:

Pultové ceny ubytování:

  • Jednolůžkový pokoj á 1.590,-Kč
  • Dvoulůžkový pokoj á 1.890,-Kč

Školením nad 10 osob poskytujeme slevu ve výši 15%.

Pronájem školící místnosti: 2.500,-Kč/ den

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 48 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 18x dvoulůžkový pokoj (možno využít jako single use) 4x třílůžkový pokoj (možno využít jako single use)
Možnost stravování: Během pobytu mohou hosté čerpat celodenní stravování (snídaně, cofee breaky, obědy, večeře). Gastronomické služby podáváme v restauraci, lobby baru a v letních měsících na terase s výhledem na řeku Labe.
Doplňkové služby: Ve volném čase doporučujeme: návštěvu balneo centra (lázeňské procedury), masáže, cykloturistiku, golfové aktivity na 18 jamkovém hřišti, výlet lodí po Labi, jízdu na koni, in-line stezku podél řeky Labe pro vášnivé bruslaře (16 km), koupaliště, minigolf, squash, tenis, fitness a další.

Popis

Hotel Golfi najdete v centru lázeňského města Poděbrady v malebném zákoutí na pravém břehu řeky Labe. Komorní a velmi osobní atmosféru našeho hotelu dokreslují fotografie rodiny bývalých majitelů z roku 1934 - 1936.

K odpočinku a relaxaci slouží 22 standardně vybavených pokojů s výhledem na řeku nebo poděbradský zámek. 11 pokojů typu BASIC s oddělnými lůžky, 8 pokojů typu ELEGANT s manželskou postelí a 3 apartmá nabízí příjemnou relaxaci. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, vanu nebo sprchový kout, TV se satelitním příjmem, telefon s přímou volbou a minibar.

Celková kapacita: 22 pokojů/ 48 lůžek

K hotelovým službám patří: servis naší restaurace 07:00 - 23:00, v letním období otevřená terasa, uzamykatelné parkoviště pro 5 vozů, směnárna, hotelový trezor, masáže v našem malém welness, praní a žehlení prádla, možnost využít klimatizovaný konferenční salónek nebo restauraci s prezentační technikou (kapacita 10-40 osob).

Ve volném čase doporučujeme: návštěvu balneo centra (lázeňské procedury), cykloturistiku, golfové aktivity na 18 jamkovém hřišti, výlet lodí po Labi, jízdu na koni, in-line stezku podél Labe pro vášnivé bruslaře (16 km), koupaliště, minigolf, squash, tenis, fitness a další.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a šest ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.1405637,15.1244104