Academic Hotel & Congress centre

Počet hvězd: 4
Tel.: +420 775 146 153
Fax: +420 242 448 112
Region: Středočeský
Adresa: Tyršovo náměstí, 252 63 Roztoky u Prahy
Kapacita prostor: 250, 50, 40
Maximální kapacita: 400
Vybavení konfer. místností: Všechny konferenční prostory jsou vybaveny klimatizací a bezplatným vysokorychlostním internetem.
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 121 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Našim hostům je k dispozici 50 pokojů s celkovým počtem 109 lůžek. Většina pokojů je dvoulůžková, nalezneme zde ale i jednolůžkové a třílůžkové pokoje, rodinám s dětmi jsou určeny ?family rooms? (dvě místnosti s jedním vchodem). Všechny pokoje jsou svou velikostí nadstandardní.
Možnost stravování: Restaurace: skupinová restaurace s kapacitou 120 míst a hotelová restaurace s kapacitou 50 mís Bar Serpentin Bowl: 4 bowlingové dráhy, kulečník, tyčový fotbálek
Doplňkové služby: tématické večírky s výzdobou, indoor games, koncerty, DJ atd.

Popis

Hotel a kongresové centrum Academic se nachází v klidném středu města Roztoky. Společně s obytným a obchodním komplexem tvoří jeden architektonický celek nového náměstí. Z hotelu lze pohodlně dojet do historického centra Prahy i na Pražský hrad. Vzdálenost od hlavního města je pouhých 7 km (metro A - stanice Dejvická), mezinárodní Letiště Václava Havla Praha je 13 km od hotelu.

HOTEL

Hotel Academic nabízí ubytování v 51 klimatizovaných a komfortně vybavených pokojích s televizí se satelitním příjmem, trezorem a přípojkou na internet, s celkovým počtem 121 lůžek.

KONGRESOVÉ CENTRUM

K dispozici jsou konferenční prostory s celkovou kapacitou až 300 míst. Všechny tyto prostory jsou vybaveny moderní kongresovou technikou a hotel poskytuje kompletní konferenční servis.

SLUŽBY HOTELU

Nejen pro hotelové hosty, ale i pro ostatní návštěvníky hotelu jsou k dispozici tři gastro provozy, které mimo jiné umožňují pořádání svatebních hostin či rodinných oslav. Pro vaši zábavu jsou připraveny 4 bowlingové dráhy s profesionálním vybavením, na kterých můžete prověřit svou kondici a strávit příjemné okamžiky se svými přáteli. K odpočinku a relaxaci můžete využít hotelovou saunu.

GALERIE ACADEMIC

Součástí lobby baru je Galerie Academic, kde vystavují své fotografie přední čeští fotografové. Samozřejmostí je možnost využití internetu a wifi připojení ZDARMA, parkování v podzemním parkovišti, využití hotelového transferu na místo vašeho určení, či nabídka širokého spektra výhodných balíčků.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je šest a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.1610052,14.3927996