Hotel Kaskády****

Počet hvězd: 4
Region: Slovensko
Adresa: Letecká 12, 962 31 Sliač
Vzdálenost od Prahy: 500 km
Kapacita prostor: 200, 60, 14
Maximální kapacita: 200
Vybavení konfer. místností: ozvučenie, mikrofóny, klimatizácia, zatemnenie, plátno
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 180 lůžek
Doplňkové služby: dataprojektor, TV, internet, DVD, flipchart, tanečný parket, pódium, tlmočnícke zariadenie, kopírovanie, faxovanie, občerstvenie

Popis

Hotel Kaskády sa nachádza v príjemnom prírodnom prostredí na okraji obce Sielnica, medzi mestami Banská Bystrica a Zvolen. Hotel Kaskády je hotel 4 kategórie s kompletným vybavením, s ubytovacou kapacitou 180 lôžok vrátane prísteliek. Okrem štandardného ubytovania v klimatizovaných izbách s pripojením na internet poskytuje hotel aj originálne zariadenie v štýlových luxusných apartmánoch s nadštandardným vybavením.

Súčasťou hotela je moderné wellness centrum Thermal paradise s vnútorným a vonkajším termálnym bazénom. Aby bol relax klientov skutočne dokonalý, ponúka Vám wellness centrum program zameraný najmä na zábaly, perličkové kúpele, hydromagnetoterapiu s hudobnou produkciou, parné kabíny, sauny, klasické, exotické alebo originálne baliánske masáže, kde sa o Vás postarajú odborníci wellness procedúr.

Druhým základným produktom nášho hotela sú kongresové služby. Modernú klimatizovanú kongresovú sálu s kapacitou 200 osôb možno použiť pre organizovanie konferencií, spoločenských akcií, firemných večierkov a rôznych kultúrnych podujatí. Príjemné prostredie pre realizáciu školení, seminárov, workshopov, menších podujatí a obchodných rokovaní poskytujú dva konferenčné salóniky s kapacitou 20 až 50 osôb a zasadacia miestnosť pre 14 osôb.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je tři a pět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 48.6172487,19.1346501