Vzdělávací centrum Hewlett-Packard Česká republika

Tel.: +420 725 013 731
Region: Praha
Adresa: Za Brumlovkou 5, 142 21 Praha 4
Kapacita prostor: 6, 8, 10, 16
Maximální kapacita: 16
Orientační cena kapacit:

 

Kapacita místnosti (posluchači)   Denní pronájem (Kč bez DPH)
6 osob   6.500,- Kč
8 osob   7.900,- Kč
10 osob   8.800,- Kč
16 osob  

10.850,- Kč

 

PC a notebooky
1 PC   280,- Kč / kus a den

 

Servery
Ceny dle dohody podle zvoleného typu serveru.

 

Občerstvení
Standardní občerstvení   60,- Kč / osoba a den

Standardní ceny jsou pro jednorázové pronájmy. V případě pravidelné spolupráce a většího využití navrhujeme jednání o speciálních cenách a storno podmínkách.

Kapacita ubytování: neuvedeno
Možnost stravování: Občerstvení Ve Vzdělávacím centru HPE jsou po celou dobu a v libovolném množství volně dostupné teplé a studené nápoje (chlazená neperlivá voda a 2 druhy chlazeného nekonzervovaného džusu, káva, čaj, kapučíno, čokoláda a další teplé nápoje) v automatu v zákaznické zóně. Do každé učebny je ráno poskytnuto sladké pečivo, sendviče a sušenky. Cena tohoto občerstvení je ve výši 60,- Kč na den a je automaticky připočítávána k ceně pronájmu za každou osobu (včetně lektorů a organizátorů pronájmů). Individuální požadavky na občerstvení lze realizovat na přání. Nejbližší možnost obědů je přímo v budově HPE v podnikové restauraci Momento Delta. Stravování si mohou účastníci platit sami hotově/stravenkami, nebo lze k pronájmu účastníkům přiobjednat stravenky Ticket Restaurant v hodnotě 70,- nebo 100,- Kč.
Doplňkové služby: Brumlovka Business Centrum slouží k relaxaci, stravování i nákupům. Najdete zde lékárnu, čistírnu oblečení, supermarket, několik restaurací, bankomaty a další služby. Nachází se zde pizzerie Grosseto, vegetariánská restaurace Maranatha, dvě čínské restaurace, cukrárna Hájek a Hájková, kavárna Costa Coffee. Poblíž je steak restaurace Dock House. Možnost rychlého stravování nabízí McDonald's nebo KFC přímo na stanici metra Budějovická.

Popis

  • Vzdělávací centrum Hewlett Packard Enterprise má školicí středisko v sídle společnosti v Praze, ulice Za Brumlovkou 1559/5, blízko metra C Budějovická.

  • Autobusem ze stanice Budějovická 118, 121, 124, 205 nebo ze stanice Kačerov 205, zastávka Brumlovka.

  • Zdarma speciálním autobusem BBC mezi stanicí metra Budějovická a zastávkou Brumlovka.

  • Vzdělávací centrum negarantuje volná místa pro zákazníky na HP parkovišti. Placené parkoviště je cca 100 m od budovy, viz plánek a červeně vyznačené příjezdové trasy. Vzdělávací centrum nehradí a neproplácí parkování

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie