Ramada Grand Hotel Symphony

Počet hvězd: 4
Tel.: +420 221 454 111
Fax: +420 221 454 445
Region: Praha
Adresa: Václavské náměstí 41, 110 00 Praha 1
Kapacita prostor: 6, 20, 24, 30, 35, 45, 44, 60
Maximální kapacita: 60
Vybavení konfer. místností: konferenční technika, bezdrátový internet
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: neuvedeno
Možnost stravování: v místní restauraci

Popis

Citlivě zrekonstruovaný hotel, který zaujme svěžím designem a pohodlným vybavením, se nachází v nejatraktivnější části Prahy,
na Václavském náměstí, v historickém a zároveň obchodním centru města.
V bezprostřední blízkosti hotelu naleznou hosté řadu významných kulturních a historických památek, obchodů, restaurací a dalších atraktivit.

Hotel je prvním zástupcem mezinárodního hotelového řetězce Ramada International v České republice.

Budova je rozdělena do tří částí nazvaných podle slavných operních skladeb- Aida, Bohem a Carmen. Ramada Grand Hotel Symphony, to je symfonie Vašich splněných přání.

Vzhledem ke skvělé poloze, v centru města, je hotel ideálním řešením pro obchodní schůzky, semináře a školení. Hotel je připraven svým hostům nabídnout 9 salonků pro max. 8 osob. V místnostech je možné zajistit konferenční techniku a zatemnění. Po dohodě je možné využít i prostory pro podávání snídaní s kapacitou až 40 osob. Ve všech prostorách hotelu je k dispozici služba WLAN - bezdrátové připojení na internet.

Pro účastníky jednání nebo školení rádi připravíme jednoduché občerstvení - coffee break, který zahrnuje kávu, čaj, minerálku, slané a sladké pečivo nebo bohatší občerstvení formou rautu.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a osm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.0812806,14.4280273