OREA HOTEL Pyramida

Počet hvězd: 4
Region: Praha
Adresa: Bělohorská 24, 169 01 Praha 6
Kapacita prostor: 18, 20, 20, 20, 40, 40, 40, 80, 240, 240, 377, 500
Maximální kapacita: 500
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 686 lůžek

Popis

OREA Hotel Pyramida****, člen největšího českého hotelového řetězce OREA HOTELS a.s. OREA Hotel Pyramida se nachází v blízkosti Hradčan a Strahova. Pěší dostupnost areálu Pražského hradu, Lorety, Strahovského kláštera a Malé Strany.

Ideální poloha, bezbariérovost celého hotelu, kongresové centrum nebo bazén s fitness centrem, to vše může být zajímavé, nejen pro business klientelu, ale i rodiny s dětmi nebo hosty objevující krásy historické Prahy. Hosté, kteří přijedou vlastním automobilem, mohou využít hotelové parkoviště.

Ubytování:

 

OREA Hotel Pyramida**** nabízí 351 účelně zařízených pokojů s Wi-Fi připojením a klimatizací. 263 dvoulůžkových, 47 jednolůžkových, 25 třílůžkových pokojů, 12 apartmánů a 4 pokoje pro handicapované hosty. Všechny pokoje jsou vybaveny zařízením pro detekci kouře, dveřmi na elektronický klíč, bezpečnostní schránkou, minibarem, SAT/Pay TV a telefonem s přímou provolbou. Koupelny mají vanu nebo sprchu a vysoušeč vlasů.

Hotel je nekuřácký.

Hotel nabízí i pokoje vyšších kategorií

Superior pokoje:

- Pokoje se nacházejí v horních patrech hotelu a jsou standardně vybaveny
- čajový a kávový set s varnou konvicí
- Wi-Fi připojení je v ceně pokoje
- vstup do bazénu a fitness centra

Apartmány (economy, superior, deLuxe):

- Pokoj se dvěma místnostmi. Obývacím pokojem se sedací soupravou a terasou a ložnicí s dvěma postelemi
- čajový a kávový set s varnou konvicí

DeLuxe pokoje:

- nově kompletně zrekonstruované a moderně vybavené
- vyšší patra hotelu
- velikost sejfu na notebook
- Wi-Fi připojení v ceně pokoje
- čajový a kávový set s varnou konvicí
- vstup do bazénu a fitness centra

Hotelové restaurace Kopperník a Bohemia nabízejí výběr toho nejlepšího ze staročeské i mezinárodní kuchyně a jsou ideálním místem pro obchodní oběd či schůzku v uvolněné atmosféře.

Stravování:

 

ENERGY Wine & Pasta:

Restaurace s kapacitou  60 míst nabízí výtečné menu inspirované italskou kuchyní, která je doplněna o bohatou nabídku italských vín. V restauraci se každý měsíc pořádají tématické brunche.

Restaurace Bohemia:

Snídani formou bufetu naleznete právě v této restauraci. Servírování pobytových obědů a večeří probíhá také zde. Restauraci lze proměnit v multifunkční sál a stane se tak ideálním místem Vaší akce.
kapacita 300 míst

Lobby Bar Franz Kafka:

Lobby bar naleznete v samotném srdci hotelu. Je dynamickým a pulzujícím centrem dění. Svou energií a atmosférou Vás vtáhne do příjemného prostředí hotelu.
kapacita 68 míst

Kino-kavárna Dlabačov

Tématicky laděná kino-kavárna Dlabačov s kapacitou 45 míst nabízí příjemnou atmosféru s bohatou nabídkou káv a nealkoholických nápojů. Součástí nabídky jsou i domácí zákusky a dorty, které pro Vás připravuje tým hotelové cukrárny.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je osm a čtyři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.0855468,14.3803794