Hub Praha

Region: Praha
Adresa: Drtinova 10, 150 00 Praha 5
Kapacita prostor: 150, 80, 35, 20, 20, 15, 8, 5
Maximální kapacita: 150
Kapacita ubytování: neuvedeno

Popis

Celkový pronájem
Celý prostor lze pronajmout na soukromou nebo otevřenou akci ve večerních hodinách od 19 až do 24 hodin nebo o víkendech a
některých svátcích celý den. Cena pronájmu závisí na typu a délce trvání akce a doprovodných službách (catering, technická podpora, audio-video záznam, online streaming, atd.) K využití je celý prostor - open space, velké zasedací místnosti, malá zasedací místnost, meeting lounge, bar a v létě i terasa.

Zasedací místnosti
Tři velké zasedací místnosti jsou k dispozici přes den od 8:30 do 18:30. Každá místnost má vlastní LCD displej, flipchartový stojan a fixy. S kapacitou až 15 osob pojmou firemní meeting, školení,
workshop, prezentaci pro klienty nebo jakékoliv setkání, na které je potřeba klid a profesionální zázemí. Rozložení Vám přípravíme podle typu Vaší akce (prezentace, jednání, workshop), stejně
jako volitelné drobné občerstvení (káva, sendviče).

Konferenční místnost
Plně technicky vybavený konferenční prostor s kapacitou až pro 80 lidí v divadelním uspořádání je ideálním místem pro pořádání
konferencí, workshopů a prezentací. Charakter rozložení prostoru přizpůsobíme Vašim individuálním potřebám a typu akce.
K pronájmu je možné zajistit doprovodné služby (catering, tlumočení, audio-video záznam, online streaming). Cena pronájmu závisí na typu akce a délce trvání.

Meeting lounge
Prostor pro setkávání členů a jejich hostů, ve které mohou u kávy chvíli počkat Vaši klienti, kandidáti k pohovorům nebo kolegové.

Bar a terasa
Jsou k dispozici pouze při pronájmech celého prostoru nebo pro chvilkové čekání, podobně jako meeting lounge. V rámci akcí poskytujeme základní servis na baru, nebo profesionální barmany a obsluhu.

Catering
Naši partneři Vám zajistí nevšední catering, od drobného koktejlového občestvení a zajímavě servírovaných zákusků
až po celodenní full-servisové rauty a gastronomické speciality.
Přečtěte si více na blogu.

Videozáznam a online streaming
S našimi partnery Vám zprostředkujeme videozáznam nebo přímý online přenos z Vaší konference nebo soukromé akce. Kalkulaci Vám sestavíme na vyžádání přímo na konkrétní typ akce.


Internet
Všechny prostory jsou pokryty vysokorychlostním wifi internetem volně k dispozici pro všechny účastníky Vašich akcí.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je deset a pět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.0763908,14.4022735