Hotel U Tří Korunek

Počet hvězd: 3
Region: Praha
Adresa: Cimburkova 28/414, 130 00 Praha
Kapacita prostor: 60, 28, 14
Maximální kapacita: 60
Vybavení konfer. místností: možnost denního i umělého světla, dokonalá akustika, individuálně regulovatelná klimatizace, regulovatelné osvětlení s funkcí black-out, projekční plátno, flipchart, tabule, dataprojektor, audiotechnika, DVD, možnost připojení na vysokorychlostní internet, zásuvky v podlaze
Orientační cena kapacit:

od CZK 2500,-

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 78 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 58 standartních pokojů 21 pokojů superior
Možnost stravování: restaurace, bar, coffe breaky, rauty
Doplňkové služby: trezor, úschovna zavazadel, drobný prodej, sekretářské, rezervační a směnárenské služby,praní, žehlení a čištění oděvů, hotelové taxi, služby concierge

Popis

Hotel U TŘÍ KORUNEK je tříhvězdičkový hotel situovaný nedaleko centra - v Cimbrukově ulici v Praha 3, tři zastávky tramvají od Václavského náměstí.

Je vyhledáván obchodní klientelou díky výhodné poloze a dobré dopravní dostupnosti do centra a v neposlední řadě také díky výborným poměrem mezi kvalitou nabízených služeb a cenou.

Hotel disponuje 78 pokoji, 57 standartními a 21 superior.
Superior, které notně překračují standart 3 hvězdiček, jsou upraveny do atmosféry 30.let (kombinace dřeva a skla), vybaveny plazmovou LCD televizí, podlahovým topením v koupelně, klimatizací apod. a poskytují velmi reprezentativní možnost ubytování.

Hotel disponuje třemi konferenční prostory plně vybavenými nejmodernější technikou pro potřeby školení, zasedání, menších konferencí, setkání apod. Každá místnost je s možností denního i umělého světla, plně klimatizovaná, s přípojkami na internet, regulovatelným osvětlením apod.

V případě zájmu pro Vás v rámci konferencí či školení a i mimo ně připravíme bufety, rauty apod.

Hotel zároveň disponuje vlastními parkovacími místy v garážích.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je šest a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.0865713,14.4516769