Hotel Palace *****

Počet hvězd: 5
Tel.: 224 093 212
Fax: 224 093 135
Region: Praha
Adresa: Panská 12, 111 21 Praha
Kapacita prostor: 10, 25, 30, 50, 130, 200, 250
Maximální kapacita: 250
Vybavení konfer. místností: Nejmodernější vybavení v konferenčním centru Hotelu Palace Praha … Exekutivní konferenční centrum v Hotelu Palace Praha bylo navrženo tak, aby umožňovalo obchodní setkání. Naše Exekutivní konferenční centrum má s foyer 198 m2 . Tyto prostory jsou ideální pro rozličná setkání. Můžete si vybrat ze 3 různých konferenčních místností. Konferenční hala, která se nachází v osmém poschodí nabízí kompletní vybavení pro konání soukromých konferencí, setkání a banketů až pro 200 osob. Konferenční hala disponuje nejmodernějším vybavením, velkou vstupní halou s foyer vhodnou pro podávání občerstvení a vlastní šatnou. Vynikající služby zajistí úspěch každé konference. Ve druhém poschodí se nacházejí dva salónky, Emma a Enrico. Tyto salónky jsou zařízeny v secesním stylu a proudí do nich přirozené denní světlo. Mají vyjímatelnou stěnu a zvláštní vchod s foyer, který slouží jako prostor k občerstvení a obnovení sil – tedy perfektní prostředí pro konání menších setkání, večírků a soukromých akcí až pro 50 osob. Naše Exekutivní konferenční centrum poskytuje všem vedoucím pracovníkům naprosté soukromí, služby na velmi vysoké úrovni, obrovské prostory a nezbytné technické vybavení.
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 124 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Typy a počty pokojů pro hosty: Hotelové pokoje lze rozdělit na: POKOJE S JEDNÍM VELKÝM LŮŽKEM (velikosti King Size), POKOJE SE DVĚMA LŮŽKY (běžné velikosti – Twin Size), APARTMÁ a POKOJE PRO POSTIŽENÉ. Početní zastoupení jednotlivých typů pokojů je následující: Typ pokoje: Počet: Pokoj King Size (jedno lůžko) 73, Pokoj Twin Size (dvě samostatná lůžka) 41, Menší apartmá s jedním lůžkem (Junior Suite King Size) 3, Menší apartmá se dvěma lůžky (Junior Suite Twin Size) 4, Secesní apartmá 1, Líbánkové apartmá 1, Prezidentské apartmá 1.
Možnost stravování: Gourmet Club Lounge je nejnověji otevřené restaurační zařízení Hotelu PALACE Praha. Díky své nabídce od snídaní, přes lehké obědy a večeře až po oblíbené světoznámé koktejly zde můžete začít den již od 7:00 hod. ráno a zároveň je ideálním místem pro sklenku na dobrou noc i v 1:00 hod. po půlnoci. Kapacita salonku Gourmet Club Lounge je 42 míst. Restaurace L´ÉPOQUE se nachází v 1. podlaží Hotelu PALACE Praha. Vstup je buď od obou výtahů nebo přímo z ulice. Kapacita restaurace je 80 míst a využívá se zejména pro podávání snídaní všem hotelovým hostům. Během několika vteřin ji lze přetvořit v multifunkční banketové zařízení s možností pořádání jakýchkoli gastronomických akcí. Gourmet Club Restaurant je hlavní gurmánskou restaurací Hotelu PALACE Praha. Má kapacitu 60 míst a je situována přímo naproti hlavnímu vchodu. Nabízí širokou škálu výrobků české i mezinárodní kuchyně, jakož i jedinečný výběr vín z celého světa. Otevřeno denně od 6:00 hod. odpoledne do půlnoci.
Doplňkové služby: Sauna, masáže v hotelu.Concierge zařídí služby týkající se kultury sportu, volného času, administrativní podpory.

Popis

Vzdálenost od známého Václavského náměstí a nejbližší stanice metra, Můstek, je přibližně 100 m.
Další vzdálenosti k nejoblíbenějším místům v Praze:
Historické památky: Pražský hrad 3 km, Národní muzeum 0,5 km, Karlův most 1,5 km Obecní dům 0,5 km, Staroměstské náměstí 1 km , Rudolfinum 1,5 km.
Zajímavá místa: Václavské náměstí 0 km, Královské zahrady 4 km, Národní divadlo 1 km Státní opera 0,5 km.
Kongresová centra a výstaviště: Výstaviště 4 km Pražské kongresové centrum 4 km.
Mezinárodní dopravní uzly: Letiště Ruzyně 18 km, Hlavní autobusové nádraží 1 km, Hlavní železniční nádraží 0,5 km.
Parkování: Hotel PALACE Praha má 30 parkovacích míst v podzemních garážích, kde je také k dispozici myčka. Všechny zaparkované vozy jsou pod 24-hodinovým dohledem.
Hlavní charakteristiky Hotelu PALACE Praha: Umístěn ve středu města. Intimní atmosféra a individuální služby pro náročné hosty. Velký výběr různých typů ubytování. Moderně vybavené pokoje s veškerým pohodlím. Nekuřácká podlaží a pokoje pro postižené. Kontrola jakosti v rámci systému " The Leading Hotels of the World, Ltd."  Minitrezory na pokojích. Minibar. Každý pokoj je vybaven elektrickým mandlem na kalhoty. Připojení pro počítač a hlasová pošta ve všech pokojích. Přístup na Internet přímo na pokoji. 24-hodinová pokojová služba. 24-hodinová bezpečnostní služba.
Snídaně a la Carte podávané na pokoji v kteroukoli denní dobu bez příplatku. Široká škála restauračních zařízení v různých cenových kategoriích. Jedinečné zážitky pro milovníky dobrého jídla v restauraci Gourmet Club Restaurant a salonku Gourmet Club Lounge, které nabízejí jednu z nejlepších kuchyní v Praze.
Konferenční síň a dva salónky v secesním stylu s plnou škálou technického vybavení a doplňkových služeb pro obchodní a podobná jednání

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je osm a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.0840685,14.4276746