Hotel Krystal

Počet hvězd: 3
Tel.: +420220 563 411
Region: Praha
Adresa: José Martího 2/407, 16200 Praha 6
Vzdálenost od Prahy: 0
Kapacita prostor: 20,20,20,24,24,50,50,250
Maximální kapacita: 250
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 460 lůžek

Popis

Popis objektu

Rádi vás přivítáme v hotelu Krystal, který se nachází  jen několik metrů od stanice metra A ( Nádraží-Veleslavín )a v blízkosti přírodní rezervace Šárka. Jsme ideálním partnerem pro jakoukoliv Vaši konferenční akci či běžné ubytování. Nabízíme 210 nově zrekonstruovaných pokojů s vlastním sociálním zařízením. Pro firemní akce je připraveno kongresové centrum se 8 sály, největším (aulou) pro 250 osob a ostatními místnostmi pro 20 - 50 osob. V rámci Vaší akce je možné využít kvalitní technické vybavení od velkoplošných projekcí až po tlumočnické kabiny.

Konferenční prostory jsou vybaveny moderní technikou umožňující realizace většiny privátních i firemních akcí. K dispozici je velkoplošná videoprojekce, filmová projekce 16/35 mm, tlumočnické kabiny pro simultánní tlumočení, zvukotechnika atd. Wifi připojení je v našich prostorech samozřejmostí. Při všech akcích jsme schopni zajistit catering od malého pohoštění v podobě coffee breaku až po galavečeři na nejvyšší úrovni.

Hotel Krystal poskytuje bohaté služby a zázemí jako je např. hotelová restaurace, lobby bar, parkování v garážích hotelu, kadeřnický a beauty salón.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a osm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie