Hotel Golf

Počet hvězd: 3
Region: Praha
Adresa: Plzeňská 103/215c, 150 00 Praha 5
Kapacita prostor: 30, 60, 120
Maximální kapacita: 120
Vybavení konfer. místností: * Wi-Fi připojení k internetu * Počítač * Dataprojektor * Přenosné promítací plátno * Širokoúhlý LCD televizor * Laserové ukazovátko * Flipchart * Ozvučení * FAX, kopírka * Výzdoba sálu * Šatna * Venkovní terasa * Venkovní ohniště
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 383 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 168 pokojů, 1/1 2x, 1/2 120x, 1/3 38x, apartmány: 8
Možnost stravování: Restaurace v našem hotelu Vám nabízí široký výběr pokrmů z české národní kuchyně každý den od 10.00 do 22.00. Dalším místem pro setkání s přáteli nebo jen klidné posezení je hotelový Lobby bar, který Vám po náročném dni může nabídnout šálek kávy či sklenku některého z našich nápojů. V letních měsících lze k posezení využít také venkovní terasu (denně do 24hod). V noci zabezpečuje prodej nápojů recepce. Snídaně jsou podávaný bufetovým způsobem, skupinové večeře a obědy formou á la cart nebo bufetu.
Doplňkové služby: * Parkoviště přímo u hotelu - pro osobní automobily zdarma * Wi-Fi ve veřejných prostorách a na vybraných pokojích zdarma* * Internetový terminál v hotelové hale * Nekuřácké pokoje* * Pozdní check out (dle obsazenosti) * Bezbariérový přístup do hotelu * Prodej upomínkových předmětů * Úschova zavazadel a cenných věcí zdarma * Směnárna a prodej jízdenek * Concierge, na objednání služby průvodce a taxi * Kopírování a tisk dokumentů * Praní a žehlení prádla * Dětská postýlka, antialergické přikrývky* * Trezor na recepci * Leštění obuvi * K zapujčení: fén, žehlička, adaptér, společenské hry * Venkovní ohniště * Domácí mazlíčci jsou vítáni* * Akceptace kreditních karet: VISA, MAESTRO, MASTER CARD, JBC, AMERICAN EXPRESS

Popis

Hotel Golf je tradiční pražský hotel nacházející se v klidné lokalitě Praha 5, nedaleko centra města, obklopen zelení a v bezprostřední blízkosti golfového hřiště. Je vhodný pro ty, které čeká cesta do Prahy za turistikou nebo pracovními povinnostmi, a hledají levné ubytování splňující komfort tříhvězdičkového hotelu.

Ubytování zahrnuje snídaně formou bufetu a hostům je k dispozici parkování a připojení na internet zdarma.

Poloha:

GPS souřadnice: 50°4'2.6"N 14°20'41.14"E

Přímo pár kroků od hotelu leží tramvajová zastávka „Hotel Golf“, kde staví tramvaje č. 9 a 10. Cesta do centra města trvá zhruba 15 minut. Tramvajová linka č. 9 staví mimo jiné na Hlavním nádraží, Václavském náměstí, Národní třídě, Újezdu a Andělu; linkou č.10 můžete jít například na Náměstí Míru, I.P.Pavlova, Karlově náměstí nebo také na Anděl.

K dopravě z letiště do hotelu můžete využít autobusovou linku 179 /směr Nové Butovice/. Cesta trvá cca 30 minut do zastávky Motol, kde přestoupíte na tramvaj č.9 /směr Spojovací/ nebo č.10 /směr Sídliště Ďáblice/. Ta Vás doveze na zastávku Hotel Golf, který se nachází po pravé straně.

Vzdálenosti: letiště 10 km, autobusové nádraží 35 min., vlakové nádraží 20 min., nejbližší stanice Metra  /Anděl/ 10 min,  nejbližší obchodní centrum /Nový Smíchov/ 10 min.tramvají.

Konferenční prostory:

Hledáte-li zajímavé, cenově přijatelné místo s vynikající dopravní dostupností pro uspořádání firemních nebo společenských akcí, pak je náš hotel pro Vás tou pravou volbou.

Naše prostory jsou vhodné pro pořádání konferencí, školení, večírků, promotion akcí a team buildingových aktivit.

Rádi pro Vás uspořádáme také svatební hostiny, rodinné oslavy, smuteční hostiny, párty, třídní srazy a mnoho dalšího.

Služby na profesionální úrovni, kompletní konferenční servis a individuální přístup ke každému klientovi je samozřejmostí.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a sedm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.0674579,14.3448244