Hotel Chvalská Tvrz a restaurace SEZÓNA

Počet hvězd: 3
Tel.: +420 281 020 303
Region: Praha
Adresa: Na Chvalské tvrzi 858/11, 193 00 Praha 9
Kapacita prostor: 40, 90, 150
Maximální kapacita: 150
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 50 lůžek

Popis

Hotel Chvalská Tvrz je moderní hotel, který nese označení Hotel***SUPERIOR. Nachází se v Horních Počernicích, v ulici příhodně zvané Na Chvalské tvrzi. Přes vysoké stáří obvodových zdí budovy je uvnitř umístěn zbrusu nový moderní hotel s restaurací a salonky.

Ve svých dvou podlažích nabízí 23 elegantně zařízených pokojů, četně 2 pokojů pro hendikepované. Pokoje jsou prostorné, vybavené individuálně ovládanou klimatizací, satelitním televizním příjmem a internetem. Nejdůležitější v ubytování je důraz na dobré spaní, což splňuje hotel Chvalská Tvrz díky pevným rozměrným lůžkům a velmi kvalitním  matracím včetně moderních lůžkovin, dek a polštářů s možností vyvaření. Hotel byl slavnostně otevřen 2.1.2007.

V naší rodinné restauraci pro Vás připravujeme skvělá jídla pod taktovkou Jana Škrleho, který je šéfkuchařem restaurace Sezóna od jara 2011 a od září 2013 je zároveň i ředitelem restaurace a hotelu Chvalská Tvrz. Do restaurace Sezóna nastoupil po svém odchodu z Forest Golf Resortu v Klánovicích. Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16ti letech, kdy nastoupil do Inter Hotelu Panorama. Nejvíce zkušeností však získal v tříletém angažmá v zahraničí a to přímo v Kanadě. Po návratu využil svých zkušeností a mimo jiné pracoval také v restauraci Parnas, francouzské restauraci Vojanův dvůr, Kampa Park, jako executive chef 5* hotelu Aria a 4* hotelu Rott. Zakládá si na práci s čerstvými sezónními surovinami převážně od českých dodavatelů. Pod jeho vedením se můžete těšit na pravý kulinářský zážitek.

V našich 3 klimatizovaných sálech jsme schopni pro Vás připravit různé firemní akce, večírky, svatby. Snažíme se vyhovět Vašim individuálním požadavkům. Vedle nás sousedí Chvalský zámek, kde se konají civilní obřady a hned vedle je i kostel, kde se konají církevní obřady. V letních dnech můžete využít naši letní zahrádku kde můžeme i grilovat.

Restaurace je otevřena ve všední dny od 8,00-23,00, soboty 9,00-23,00 a neděle od 9,00-16,00 hodin.

Jsme připraveni i na firemní snídaně, které servírujeme formou buffetu nebo si můžete vybrat ze snídaňového menu.



Parkování je pro naše hosty na našem vyhrazeném parkovišti pro hotel a restauraci zcela zdarma. Žádáme proto hosty, aby si nechali u obsluhy potvrdit parkovací lístek. Pokud stojíte jinde, parkování je zpoplatněno dle ceníku firmy, která provozuje zbytek parkoviště. Děkujeme.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a jedna ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.111556,14.596339700000044