Hotel Alwyn

Počet hvězd: 4
Region: Praha
Adresa: Vítkova 26/151, 18600 Praha 8
Kapacita prostor: 25, 150
Maximální kapacita: 150
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 50 lůžek

Popis

Čtyřpodlažní moderní hotel Alwyn nabízí 24 vybavených pokojů a je situován v městské části Praha 8 – Karlín, jen několik minut od centra města. Díky této výhodné poloze je náš hotel ideálním výchozím bodem pro soukromé i služební cesty.
Designové a pohodlně funkční provedení interiérů, kvalitní, přírodní postele Hästens, výborná kuchyně stylové restaurace Amboseli, konferenční prostory, milý a uctivý personál, to vše má jediný cíl – abyste se u nás cítili příjemně.

Konferenční sál s maximální kapacitou až 150 osob je situován v přízemí hotelu Alwyn, má denní světlo a je klimatizován. Celý prostor, včetně galerie, je plně multifunkční s možností konání konferencí, firemních prezentací, oslav, večírků, svateb, plesů a jiných VIP akcí. Všechny tyto akce včetně souvisejících služeb Vám připravíme na klíč - přesně dle Vašich požadavků. Sál je plně vybaven nejmodernější audiovizuální konferenční technikou.

Dále je k dispozici jednací salonek s kapacitou cca 15 osob.

Na přání klienta připraví tým kuchařů restaurace Amboseli jakýkoliv typ cateringu (coffee breaky, rauty, servírované menu, galavečeře apod.)

Highlights:

  • 24 pokojů
  • Amboseli Restaurant
  • Lobby Bar
  • Konferenční sál s galerií a jevištěm
  • Jednací salonek
  • Wi-fi po celém hotelu zdarma

 

 

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a pět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie