Dům manažerských studií společnosti SPOLUPRÁCE s.r.o.

Region: Praha
Adresa: Bubenečská 22, 160 00 Praha 6
Kapacita prostor: 15
Maximální kapacita: 15
Vybavení konfer. místností: TV, video, data projektor, mimio - digitální asistent, notebook, promítací plátno, kamera, flipcharty, fixi, tužky, papíry, relaxační lehátko, relaxační míče, odborná literatura
Orientační cena kapacit:

Konferenční prostory: smluvní cena okolo 4.000,-Kč/den, ubytování zajišťujeme v rodinném penzionu vzdáleném cca 5min chůze, cena za jednolůžkový pokoj a noc se snídaní je 1.100,-Kč, cena za dvoulůžkový pokoj a noc se snídaní je 1.500,-Kč

Kapacita ubytování: neuvedeno
Možnost stravování: Zajišťujeme v restauraci vzdálené cca 10 min chůze od vzdělávacích prostor.

Popis

Dům manažerských studií společnosti SPOLUPRÁCE s.r.o. je umístěn v klidné a příjemné lokalitě Prahy 6, nedaleko parku Stromovka.
Rozestavění nábytku, které má nespočet variant, vytvoří z útulné společenské místnosti přednáškový sál vybavený nejmodernější prezentační a jinou technikou.
Plně k dispozici je kavárna a čítárna. Občerstvit se zde můžete teplými i studenými nápoji, sladkým a slaným pečivem, ovocem atd. Odbornou literaturu Vám zapůjčíme z bohaté knihovny a zcela zdarma. Pokud se Vám něco z toho, co si přečtete, zalíbí, můžete většinu titulů u nás objednat.
V suterénu domu se nachází fit klub, ve kterém si můžete zacvičit s trenérem i bez a využít kvalitních masérských služeb.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a čtyři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.1027269,14.4056046