ČNP Consulting s.r.o. - Vzdělávací společnost

Region: Praha
Adresa: Štefánikova 256/34, 150 00 Praha 5
Kapacita prostor: 25
Maximální kapacita: 25
Vybavení konfer. místností: SMART TV LG – LED LCD (3x USB, 4x HDMI, CI Slot, RGB, 2x RF, 1x AV, Scart), úhlopříčka: 107 cm, 2x flipchart, fixy, sady post-it, DVD přehrávač, přístup k internetu přes Wifi
Kapacita ubytování: neuvedeno
Možnost stravování: V blízkosti prostor se nachází dostatek restaurací, které nabízejí polední menu, a které můžeme doporučit.
Doplňkové služby: Zájemcům o pronájem nabízíme zajištění občerstvení, a to formou dopoledních a odpoledních coffee breaků. Minime – 125,- Kč/osoba (káva s mlékem, čaj s citronem a zázvorem, voda (všechny nápoje neomezeně), müsli tyčinky) Standard – 250,- Kč/osoba (káva s mlékem, čaj s citronem a zázvorem, voda (všechny nápoje neomezeně), zelenina, ovoce, slané a sladké pečivo, sýr, chlebíčky/bagety) Standard plus – 320,- Kč/osoba (káva s mlékem, čaj s citronem a zázvorem, voda (všechny nápoje neomezeně), zelenina, ovoce, sýr, obložené bagetky, minizákusky, chlebíčky, oříšky, sušené ovoce)

Popis

Nabízíme k pronájmu plně vybavenou konferenční místnost, s moderním vybavením a velkou terasou s výhledem na Pražský hrad. Možnost pronájmu v pracovní dny i o víkendu. Dobrá dostupnost MHD (metro B Anděl cca 10 minut pěšky, před budovou zastávka tram 6, 12, 20 – Arbesovo náměstí).

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a deset ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.0759813,14.404173000000014