Chvalský zámek

Tel.: 281 860 130
Region: Praha
Adresa: Na Chvalské tvrzi 857, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice
Kapacita prostor: 15, 70
Maximální kapacita: 70
Kapacita ubytování: neuvedeno

Popis

Původně středověká gotická tvrz se zachovalými střílnami, renesančně a barokně upravená pražskými jezuity na dvouposchoďový zámek, je po staletí vnímána jako dominanta původní obce a její historicky přirozené centrum.

Zámek byl v letech 2006 - 2008 zcela zrekonstruován a 1. 5. 2008 byl poprvé ve své historii otevřen pro veřejnost. Jeho prostory slouží nyní nejen pro galerijní či výstavní účely, ale lze si je též pronajmout pro konání různých akcí jako např. firemních prezentací, seminářů a školení, večírků, svateb či narozeninových oslav.

Po náročné a citlivé rekonstrukci, která snoubí moderní prvky s historií splňuje Chvalský zámek i ty nejnáročnější požadavky na vybavení a provoz.

Všechny místnosti zámku jsou připojeny na síť (včetně sklepních prostor), multifunkční sál je vybaven dataprojektorem, promítacím plátnem i roletami pro zatemnění místnosti. K vybavení zámku patří i mobilní letní scéna na nádvoří (jeviště s hledištěm pro cca 100 diváků), plně vybavená ozvučovaní a osvětlovací technikou.

Repliky barokního nábytku v interiérech zámku neslouží pouze jako dekorace, ale jsou určeny k běžnému užívání.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a šest ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.1120566,14.5966335