andel´s hotel Prague

Počet hvězd: 4
Tel.: 296889688
Fax: 296889999
Region: Praha
Adresa: Stroupežnického 21, 150 00 Praha 5
Kapacita prostor: 15, 30, 50, 100, 200, 350
Maximální kapacita: 350
Vybavení konfer. místností: Prostory konferenčního centra jsou vybaveny vysokorychlostním připojením na internet - v těchto prostorách je možný výběr "plug and play" systému, nebo bezdrátového připojení.
Orientační cena kapacit:

Ubytování - pultové ceny

Jednolůžkový pokoj: 235 - 255,- Euro

Dvoulůžkový pokoj: 255 - 295,- Euro

Cena celodenního konferenčního balíčku: od 48,- Euro/osobu

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: neuvedeno
Možnost stravování: Restaurace Delight nabízí snídaně formou bufetu, nejrůznější gastronomické akce, stravování pro konferenční hosty nebo skupiny. Brasserie Oscars otevřena denně od 9 do 02 hodin, nabízí celodenní stravování, mezinárodní kuchyně

Popis

andel’s hotel Prague se nachází v blízkosti historického centra Prahy, v moderní obchodní zóně Anděl City, se dvěma multikiny a širokými nákupními a zábavními možnostmi. Obchodní Centrum Nový Smíchov nabízí více než 130 značkových obchodů a hypermarket Carrefour. Stanice metra Anděl, vzdálená 100 metrů od hotelu, zajišťuje rychlé a pohodlné spojení s centrem města (5 min. na Václavské náměstí).

Tento design hotel nabízí módní stylové ubytování. Zkušení zaměstnanci uplatňují při péči o hotelové hosty osobní přístup. Pokoje jsou vybaveny moderně a komfortně. Konferenční centrum je připraveno postarat se o obchodní hosty, luxusní relaxační centrum je zase ideálním místem, kde si odpočinete - ať už v sauně, parní lázni, nebo při cvičení. Po takovéto relaxaci můžete osvěžení zakončit svůj den v našem baru nebo restauraci.

Výjimečné interiéry všech 239 pokojů včetně 8 suites navrhli přední britští architekti a designéři Jestico + Whiles. Všechny pokoje jsou vybaveny vysokorychlostním připojením na internet. S tímto "plug and play" systémem nepotřebujete na Vašem notebooku nastavovat konfiguraci.

Všechny naše společné prostory jsou vybaveny pro bezdrátové připojení na internet, takže si můžete během surfování na internetu vychutnat třeba kávu.

Druhá budova našeho hotelu, andel’s Suites Prague, nabízí celkem 51 studií a apartmánů s hotelovými službami. Studia (40 m?), špičkově zařízené apartmány či mezonety, nebo exkluzivní rooftop royal apartmány s terasou (až 300 m?) zajišťují krátkodobě i déle setrvávajícím hostům i obchodním cestujícím vysokou úroveň soukromí a moderního komfortu. Hostům je k dispozici celá škála služeb - od vysokorychlostního internetu po pokojovou službu.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a jedna ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.0712099,14.402335