U Sládka

Počet hvězd: 3
Tel.: +420 374 617 100
Fax: +420 374 617 000
Region: Plzeňský
Adresa: Pivovarská 107, 348 13 Chodová Planá
Vzdálenost od Prahy: 150 km
Kapacita prostor: 20, 40, 150
Maximální kapacita: 150
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 120 lůžek

Popis

Stylový Beer Wellness hotel je situovaný v romantickém prostředí rodinného pivovaru Chodovar. Disponuje ubytovací kapacitou 120 lůžek. Hostům nabízí 1 – 4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním vybavením (WC, sprcha/vana), TV-SAT a minibarem. V hotelu naleznete nejen nádherné historické interiéry, ale také wellness centrum s bazénem, WiFi  připojení a moderní konferenční sály s velkoplošnou projekcí.

V historických sklepeních hotelu se nachází originální pravé Pivní lázněŸ. Jedná se o rekondiční lázeňskou terapii, která zahrnuje relaxační horké koupele, masáže a teplé zábaly.

Hotel má vlastní uzavřené parkoviště s ostrahou.

 

Zážitkové programy v tomto zařízení:

 

Pravé pivní lázněŸ

Pravé pivní lázněŸ Originální rekondiční lázeňská terapie spojující uvolňující horkou koupel, pramen uzdravující minerální vody IL-SANOÒ, jedinečné tmavé Koupelové pivoÒ, vyráběné tradiční metodou podle chráněné originální receptury hlavním sládkem rodinného pivovaru Chodovar,a omlazující účinky pivních kvasnic, chmelové mláto a směs 7 druhů sušených léčivých bylin. Hladina lázně je pokryta charakteristickou pivní pěnou karamelové barvy a prostor aromatizován vůní čerstvě uvařeného tmavého piva.

 

Prohlídka pivovaru

Prohlídka sladovny a pivovarského provozu seznamuje návštěvníky podrobně s historií pivovaru a tradičními výrobními postupy vaření originálního Chodského pivaŸ. Prohlídka trvá přibližně 45 minut a je spojena s ochutnávkou piva u kouzelné pivovarské kašny.

 

Pivní chmelympiáda – soutěže pro teamy - koulení dubového pivovarského sudu na čas, házení pivních tácků na terč, degustace a poznávání piva, pivní test. Soutěže jsou následně vyhodnoceny a všichni soutěžící jsou obdarováni pivními produkty pivovaru Chodovar.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je tři a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.8932115,12.7273239