SCM Marina

Počet hvězd: 3
Region: Pardubický
Adresa: Pokorného 437, 53803 Heřmanův Městec
Vzdálenost od Prahy: 99 km
Kapacita prostor: 15, 40, 120
Maximální kapacita: 250
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 100 lůžek
Možnost stravování: Restaurace se salónkem

Popis

Na úpatí Železných hor, v malém městečku Heřmanův Městec jsme přestavěli původní strojní podnik na Společenské centrum Marina - SCM. Marina se nachází na okraji zámeckého parku a disponuje s krytým parkovištěm pro 30 aut a venkovním parkováním pro dalších 40 aut a 3 autobusy na vlastním pozemku. Na veřejném prostoru v bezprostředním okolí může parkovat dalších 50 aut. Nabízíme unikátní prostory restaurace spojitelné se salónkem v námořním stylu celkově pro 100 osob. Pro přednášky, prezentace a to i pro osobní automobily či jinou techniku můžete využít naše dva sály s celkovou kapacitou až 200 lidí. K dispozici je malá klubovna na porady na nejvyšší úrovni se stolem pro 14 osob. Pro zábavu aprés meeting doporučujeme čtyř-dráhový automatický bowling Qubica, elektronickou zábavovou střelnici s dvanácti programy v naší džungli a kulečník, to vše s americkým barem odděleným od restaurace. Jednoduše zařízených 30 prostorných pokojů pro 2 až 4 osoby pojmou až 80 lidí, většina z nich má kuchyňku.

Jsme úplně novým podnikem vhodným pro menší firmy a nemáme ještě vše úplně hotové, malý wellness bude k dispozici až koncem léta 2019. Přesto máme za sebou již několik desítek firemních i soukromých akcí se spokojenými klienty hlavně z důvodu velmi kvalitní kuchyně ale i velkého výběru kvalitních piv a vynikající kávy.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je šest a sedm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie