Hotel Helios

Počet hvězd: 3
Tel.: +420 775 775 942
Region: Olomoucký
Adresa: Lipová-lázně 25, 79061 Lipová-lázně
Vzdálenost od Prahy: 240
Kapacita prostor: 90, 50, 30
Maximální kapacita: 90
Vybavení konfer. místností: Vybavení konfer. místností: internet v sálech, internet v prostorách hotelu, dataprojektor, plátno,velkoplošná TV, flipchart, ozvučení
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 90 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 15 pokojů 2L – 4L typu standard, 10 pokojů 2L typu superior, 2 pokoje 4L rodinné typu superior, 2 apartmány LUX superior (3x 2L pokoj) s kapacitou až 8 osob
Doplňkové služby: wellness centrum Helios(vyhřívaný krytý bazén s vodními atrakcemi, saunový svět se 3 typy saun, 2x whirlpool s výhledem na hřebeny Jeseníků, Kneipův masážní chodník, wellness bar, venkovní terasu), Privátní balneo zóna (profesionální whirllpool vana, finská sauna, parní lázeň s aroma terapií, infrasauna, vyhřívaná lavice, odpočinková zóna s vodním lůžkem a lehátky, koloroterapie, muzikoterapie ), Relaxační centrum s masážemi a zábaly, Lipovské cyklistické stezky, discgolfové hřiště, …

Popis

Hotel Helios se nachází v překrásném prostředí lázeňské obce Lipová lázně.  Součástí hotelu je rozsáhlá hotelová zahrada se spoustou volnočasových aktivit. Tento kompletně zrekonstruovaný tříhvězdičkový hotel Vám nabízí pohodné ubytování s vynikajícím servisem. Součástí areálu je i rozsáhlé wellness centrum a privátní balneo zóna. V zimě jsou zde ideální podmínky pro lyžování a v létě lze využít turistické a cykloturistické stezky. Obec Lipová lázně je vzdálená 4 km od Jeseníku a je známým lyžařským a turistickým centrem. Přímo v obci se nachází 2 lyžařské areály s 6 vleky o délce 60 m - 1200 m.

V hotelu naleznete kongresové patro s třemi společenskými sály, salónek, restauraci s venkovním posezením a dětským koutkem, lyžárnu s vyhříváním botl velkou kolárnu. 

Dále zde naleznete půjčovnu elektrokol, kol, koloběžek, stolní tenis, Nordic Wolking, letní aquazorbing na hotelovém rybníku, trampolínu, venkovní lezeckou stěnu, venkovní lanová dvojpyramidu, discgolfové hřiště, Lipovské cyklistické stezky a spoustu dalších možností.

Pestrá a kvalitní nabídka služeb dělá z Hotelu Helios idelání místo pro pořádání nejen firemních školení, vzdělávacích seminářů, ale také vánočních večírků nebo narozeninových oslav.

 

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je osm a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50°13'31.61"N 17°07'03.23"E