Hotel Flora*** Olomouc

Počet hvězd: 3
Tel.: +420 585 422 200
Fax: +420 585 421 211
Region: Olomoucký
Adresa: Krapkova 439/34, 779 00 Olomouc
Kapacita prostor: 50, 50, 150, 30, 20
Maximální kapacita: 400
Vybavení konfer. místností: * kompletní ozvučení, videozáznam, přenosné mikrofony * ozvučení, video, diaprojektor, dataprojektor, plátno, flip-chart * kongresové prostory disponují technologií WiFi umožňující bezdrátové připojení k internetu
Kapacita ubytování: neuvedeno
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Hotel nabízí komfortní ubytování ve 165 jedno a dvoulůžkových pokojích několika kategorií: STANDARD (59) – tyto pokoje jsou díky cenovému limitu nabízeny nenáročným klientům. Jsou jednoduše vybaveny, pěkné, vhodné především pro účastníky kongresů a školení, nenáročnou zahraniční klientelu (zejména studenti). Vybavení pokoje: ložnice, TV/SAT, minibar, telefon, koupelna se sprchovým koutem, toaleta. 10 pokojů s možností přistýlky (přistýlky jsou vhodné pro děti nebo studenty). STUDIO (1) – nově vytvořený jednolůžkový pokoj vhodný k dlouhodobému pobytu. Vybavení pokoje: kuchyňská linka, rychlovarná konvice, lednice, mikrovlnná trouba, koupelna se sprchovým koutem, telefon, TV/SAT, toaleta. LUX (69) – pokoje na vyšší úrovni, útulné a pohodlné. Tyto pokoje jsou využívány bussines klientelou a zahraničními cestovními kancelářemi. Dva pokoje s přístupem a vybavením pro imobilní klienty. Vybavení pokoje: ložnice, TV/SAT, minibar, telefon, koupelna se sprchovým koutem, toaleta. DELUX (31) – pokoje jsou na vysoké úrovni. Pokoje nabízíme zahraniční a náročnější tuzemské klientele. Vybavení pokoje: ložnice, TV/SAT, sejf, minibar, telefon, koupelna se sprchovým koutem, toaleta. Dva pokoje jsou spojeny uzamykatelnými dveřmi a lze je vzájemně propojit. Vhodné pro rodiny s dětmi. DELUX SPECIÁL (2) – tyto pokoje jsou na velmi vysoké úrovni a komfortní. Nabízeny jsou především zahraniční klientele a váženým hostům. Vybavení pokoje: ložnice, TV/SAT, sejf, minibar, telefon, koupelna s vanou, toaleta. SUITE (3) – nejvyšší komfort i pro náročné hosty nabízí právě tyto pokoje. Splňují požadavky vysokého standardu. Vybavení pokoje: obývací pokoj TV/SAT, sejf, minibar, telefon, ložnice, koupelna s vanou, druhá koupelna se sprchovým koutem, toaleta.

Popis

Město Olomouc patří mezi nejvýznamnější centra v České republice. Díky své bohaté historii, starobylé univerzitě, kulturním a řemeslným tradicím, ale především centrální poloze v rámci Moravy, byla vždy atraktivním místem pro turisty, obchodníky a podnikatele. Pro svou neopakovatelnou atmosféru je vyhledávaným střediskem mezinárodních konferencí, festivalů a výstav.

Hotel Flora, nacházející se v centru města, je 3* moderní hotel s rozsáhlým parkovištěm s kapacitou cca 160 míst. Najdete jej v těsné blízkosti městských parků a Výstaviště Flora a je vzdálen pouhých 5 minut chůze od historického centra. Díky svému umístění a službám je na velice vysoké úrovni a vhodný je i pro náročné klienty. Svým vybavením odpovídá zařazení hotel 4* a po úpravě fasády, která je plánovaná v roce 2009 zažádá AHR ČR o přehodnocení hotelové klasifikace na hotel 3* a 4*.

Součástí hotelu je moderní Balneo centrum s širokou nabídkou relaxačních i lázeňských procedur (floating, bazén, sauna, masáže, lázeňské zábaly a koupele apod.). Využívá blahodárných účinků vody a vodních lázní na organismus. Individuální přístup a zachování soukromí, příjemné a čisté prostředí je hlavní příčinou spokojenosti zákazníků.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a deset ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.5909451,17.2440089