Camping Baldovec

Počet hvězd: 3
Tel.: 606 744 265
Region: Olomoucký
Adresa: Baldovec 319, 798 62 Rozstání
Vzdálenost od Prahy: 260 km
Kapacita prostor: 50, 50
Maximální kapacita: 50
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 245 lůžek

Popis

Rekreační středisko Baldovec se nachází na území Moravského krasu, jen pár kilometrů od propasti Macocha. Centrum je situováno v malebném údolí Bílé vody, obklopeno hlubokými lesy a panenskou přírodou.

Pro naše klienty nabízíme ubytování v několika kategoriích. Od chat turistických, až po luxusní chaty a apartmány.

Zveme Vás k návštěvě Restaurantu Baldovec, kde příjemné a stylové prostředí spolu s profesionálními službami změní Vaši návštěvu v nezapomenutelný gastronomický zážitek.

Relaxovat můžete v našem wellness centru, kde v netradičním prostředí umělého jeskynního systému naleznete solnou jeskyni, vodní svět a masérny.

Nevšední zážitky jsou pro Vás připraveny v našem adrenalinovém centru. Vaši šikovnost a odvahu můžete prověřit na naší horolezecké věži, lanovém centru, lukostřelbě, paintballu a spoustě dalších animačních programů. Pro Milovníky sportovních aktivit je připraven komplex multifunkčních hřišť s umělým povrchem, beachvolejbal a fotbalové hřiště. V horkých letních dnech uvítáte osvěžení v našem venkovním bazénu.

Naše webové stránky jsou neustále aktualizovány. Nepřehlédněte naši sekci akčních nabídek.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je osm a osm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.4131493,16.8085982