Areál Přístav Žermanická přehrada

Adresa: Soběšovice 21, 739 22 Soběšovice
Vzdálenost od Prahy: 388 km
Kapacita prostor: 12, 35, 50, 50, 80, 200
Maximální kapacita: 200
Vybavení konfer. místností: Kapacita a technické zázemí areálu umožňuje uspořádání různých vzdělávacích, prezentačních a incentivních akcí. Technické vybavení areálu - dataprojektor, flipchart, laserové ukazovátko, PC, kopírka, TV, připojení v prostorách na internet a široká nabídka doprovodných služeb - je Vám plně k dispozici.
Orientační cena kapacit:

- Sál pro konferenci v areálu obecního úřadu pro cca 200 osob 3 hodiny/ 3000 kč
- Učebna B,M pro 10 - 35 osob 3 hodiny/ 500 kč
- Sál pro semináře max 90 osob 3 hodiny/ 1000 kč
- Ubytování Cena/osobu včetně snídaně
1 lůžkový pokoj 590 kč
2 lůžkový pokoj 390 kč
3 lůžkový pokoj 360 kč
4 lůžkový pokoj 330 kč

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 93 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Pension Bessy 2-4 lůžkové pokoje a studia s vlastním sociálním zařízením, TV, studia vybavena kuchyňským kout a ledničkou. Učebna - klubovna s TV, Sat, flipchart, tabule, dataprojektor, cofeebreak Stylová koliba - 70 míst, terasa s posezením - 200 míst Zahradní pizzerie a letní kino, vinný sklep Rehabilitace - sauna, bazén, vířivá vana, solarium Areál pro děti do 12 let. Pension Monti 2 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Restaurace a zasedací sál s kapacitou 80 míst Venkovní terasa s občerstvením Herna s posezením pro kapacitou 30 míst, bowling, biliárová herna, šipky, stolní tenis Krytý bazén 15 x 6 s fitness před zahájením provozu Projekt lanového centra s lezeckou stěnou v rekonstrukci Pension Ferdinand 2-4 lůžkové pokoje se sociálním zařízením na chodbě s kapacitou 45 lůžek Restaurace - 50 míst, bar - 20 míst, učebna - klubovna - 40 míst Venkovní posezení s občerstvením.
Možnost stravování: Koliba Bessy a zahradní pizzerie Stylová koliba s otevřeným ohništěm pro speciality je příjemným místem k posezení s cimbálovkou či známými Bílými kamzíky. Kapacita 70 míst. Zahradní terasa propojena s kolibou slouží pro běžný provoz a kulturní koncerty s 200 místy. Při firemních akcích a soutěžích lze terasu uzavřít a realizovat rauty, gastronomické prezentace. Na jídelním lístku najdete speciality naší kuchyně, kvalitní nabídku značkových i archivních vín. Restaurace Monti Restaurace s 60 místy a venkovním posezením s 50 místy doporučujeme k pořádání seminářů, oslav, jednání. Současně je využíván i salonek - klubovna se 40 místy s občerstvovacím zázemím. Bar Bowling Malý bar s infoservisem slouží pro poskytování jednoduchého občerstvení pro bowling s 2 drahami, klubovnu a biliardovou hernu s 3 biliardem, kulečníky, šipkami, stolním tenisem. Vinařský sklípek Příjemné prostředí sklípku je vhodné na organizování koštů do 35 osob. S posezením na terase pro dalších 40 osob je dalším vhodným místem pro uzavřené společnosti, sportovní akce.
Doplňkové služby: - univerzální tenisový kurt s umělým povrchem, osvětlením, vystřelovačem míčků. Vhodný i pro jiné míčové hry - fotbal, florbal a badminton - hřiště pro plážový volejbal s tribunami s kapacitou 300 míst - horolezecká stěna - s připravovaným projektem lanového centra - bowling - 2 dráhy s posezením a barem - herna s 2 kulečníky, biliárdem, šipkami a posezením, možnost diskotéky - petanque, stolní tenis - areál vodních sportů / kanoe, surfy, šlapadla, motorový člun.../ - půjčovna sportovních potřeb / horská kola, surfy, badminton/ - dětský areál - krytý bazén 15 x 6 m s relaxační a fitness zázemím (před dokončením) - rehabilitace se saunou, vířivkou, solariem, bylinnou lázní - malé fitness vybavení - spiningové kolo, totalgym, king gym

Popis

V podhůří Beskyd v krásném přírodním prostředí na břehu přehrady s výhledem na Lysou horu vznikl komplexně budovaný areál s širokou nabídkou sportovně-rekreačních aktivit, gastronomických a ubytovacích služeb a školících prostor.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.7236221,18.45854