Zámecký hotel Sychrov

Počet hvězd: 4
Region: Liberecký
Adresa: 463 44 Sychrov
Vzdálenost od Prahy: 85 km
Kapacita prostor: 14, 14, 60, 130
Maximální kapacita: 130
Vybavení konfer. místností: Internetové přípojky, data-projektor, plátno, boční projekce, DVD/CD rekordér, flipchart, kamera, řečnický pult, centrální ozvučení, bezdrátový mikrofon, vizualizér.
Orientační cena kapacit:
  • Congresový sál-20tis./den
  • Amethyst-9tis./den
  • Opál, Onyx 3tis/den.

Ubytování: 1800,-/SB, 3200,-/DB

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 86 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 86 lůžek, 20/dvoulůžkových pokojů, 8/apartmá(4os.), 2/třílůžkových pokojů, 2 family suites (3 lůžka), 1/novomanželský apartmán
Možnost stravování: Bohemia Garnet Restaurant: 85míst, Zámecká restaurace:65-80míst, Lobby bar Crystal: 40míst
Doplňkové služby: Tenis, basketbal, půjčovna kol, outdoorové aktivity, wellness (sauna,aromatická pára, výřivka), masáže, prohlídka zámku Sychrov, dobový program, golf.

Popis

Zámecký hotel Sychrov leží v bezprostřední blízkosti Státního zámku Sychrov, v sousedství chráněnné krajinné oblasti Český ráj. Kouzlo zámeckého prostředí a architektura s interiéry inspirovanými přírodními prvky, nabízí hostům pocit jedinečné pohody a harmonie s okolní krajinou. Hotel se nachází 15 km od Liberce a 85 km od Prahy po dálnici E65.

Významnou součástí hotelového komplexu je profesionální zázemí pro kongresovou turistiku. Kongresové centrum hotelu tvoří multifunkční sál s kapacitou 120 míst a 3 konferenční salónky s vybavením splňujícím mezinárodní kritéria pro pořádání kongresů.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a čtyři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie