Pytloun Grand Hotel**** Imperial

Počet hvězd: 4
Tel.: +420 608 822 822
Region: Liberecký
Adresa: 1. máje 757/29, 460 07 Liberec
Vzdálenost od Prahy: 90
Kapacita prostor: 42,50,160
Maximální kapacita: 160
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 226 lůžek

Popis

Pytloun Grand Hotel**** Imperial

Luxusní čtyřhvězdičkový hotel sítě Pytloun se nachází v samém centru Liberce. Původní hotel ze 30. let 20. století postavený v konstruktivistickém duchu s prvky art deco prošel původní kompletní rekonstrukcí. Nyní poskytuje luxusní ubytování ve 105 pokojích a perfektní servis svým hostům. Zajímavým prvkem hotelu je 37 originálních designových pokojů, které byly navrženy různými architekty.  Díky tomu má každý z těchto pokojů ojedinělý vzhled a nese svůj vlastní příběh. V hotelu se nachází také vyhlášená restaurace Zlatý Kohout, bar Café Imperial a konferenční prostory s celkovou kapacitou 250 hostů.

 

Proč Pytloun Grand Hotel****  Imperial?

  • Nejluxusnější hotel v Liberci
  • Centrum města s dobrou dostupností autobusového a vlakového nádraží
  • Pokoje Superior, DeLuxe, Design DeLuxe a rodinné pokoje
  • Pokoje s originálním designem
  • Vířivá vana se sparkling systémem součástí vybavení všech kategorií pokojů
  • Vlastní nezávislá klimatizace a topení ve všech pokojích
  • Bohaté snídaně formou bufetu
  • Denně zdarma káva a čaj v každém pokoji
  • WiFi 100 Mb/s připojení zdarma v celém hotelu
  • Nekuřácké pokoje
  • Designové pokoje s balkónem a posezením
  • Express check-in a check-out
  • Non Stop recepce

Restaurace Zlatý Kohout  a  Lobby Bar Café Imperial

Restaurace Zlatý kohout se specializuje výhradně na prvotřídní a vždy čerstvé suroviny. Naším záměrem je ráno nakoupit a přes den prodat. Můžete se těšit na tradiční speciality, jakými jsou třeba kohout na víně podle původního francouzského receptu a mnoho dalších specialit české i mezinárodní kuchyně.

Bar ve stylovém designovém prostředí Café Imperial nabízí  kvalitní vína domácí i zahraniční provenience, kvalitní vyzrálé rumy z celého světa, různé druhy ginu nebo blended i single malt whisky. Nechybí ani kvalitní francouzské koňaky, mexické tequily, moravské slivovice a mnoho dalších nápojů.

 

Pytloun Grand Hotel****  Imperial - to nejlepší místo pro Váš meeting.

Konferenční centrum Pytloun Grand Hotelu Imperial s kongresovým sálem s kapacitou 160 osob je ideální pro větší společenské akce. Nabízí rovněž propojení s VIP salonkem Café Imperial, čímž se kapacita zvýší na 220 osob. Všechny prostory jsou vybaveny dataprojetorem, plátnem, ozvučením, prezenterem, psacími a kancelářskými potřebami a bezplatným WiFi.

 

Liberec - město pod Ještědem - nekonečné možnosti pro Váš teambuilding.

Liberec je destinace, kde se nudit nebudete v zimě ani v létě. Vybírat můžete z nepřeberného množství outdoorových i indoorových aktivit. K dispozici jsou například čyřkolky, paintball, motokáry, aquapark, golf, lezecká stěna, feraty, lanové centrum, kurzy vaření a sushi, únikové hry The Chamber, ZOO, střelnice, bowling, sjezdy z Ještědu na koloběžkách, sjezdové lyžování ve ski areálu Ještěd, udržované běžecké tratě  a mnoho dalšího. Rádi Vám také připravíme teambuilding na míru, protože v Liberci se zabaví opravdu každý.

 

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je tři a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie