Pension Trautenberk

Region: Liberecký
Adresa: Studenec-Rovnáčov 23, 512 33 Studenec u Horek
Vzdálenost od Prahy: 135 km
Kapacita prostor: 42, 81
Maximální kapacita: 160
Vybavení konfer. místností: veškerá multimediální technika
Orientační cena kapacit:

Ubytování od 490,-Kč se snídaní, salonek od 650,-Kč/den

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 64 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 2x1/1, 12x1/2, 8x1/3, 3x1/4 celkem 25 pokojů s celkovou kapacitou 62 lůžek
Možnost stravování: Snídaně je formou bufetu v ceně pobytu. Součástí pensionu je Steak restaurant, pivnice a venkovní altán s velkým grilem. Stravování poskytujeme buď formou ala kart, nebo dle individuálních požadavků klienta.(jednotná menu, bankety, bufety, grillparty apod.)
Doplňkové služby: Sauna, vířivá vana, univerzální sportoviště s umělým povrchem, venkovní vyhřívaný bazén (duben-říjen), stolní tenis. Na přání klienta je možné dojednat externí programy (hudba, outdoorové aktivity...) Náš pozemek je 8.500m2 a celý uzavřený. Lze ho tedy plně využívat pro aktivity klienta.

Popis

Pension Trautenberk byl vybudován po kompletní rekonstrukci vily z 20-tých let minulého století, v roce 1998. Pension leží v těsné blízkosti našeho největšího pohoří – Krkonoš, v obci Studenec u Horek. Nabízíme ubytování ve 2-4lůžkových pokojích s celkovou kapacitou 64 lůžek. Budovy jsou umístěny ve velké zahradě, vhodné pro outdoor, teambuilding s venkovním bazénem, univerzálním sportovištěm s umělým povrchem, venkovním altánem s grilem a parkovištěm. Součástí pensionu je steak restaurant a stylová pivnice. Pro Vaše školení, seminář, nebo jinou společenskou akci máme připravený společenský sál, který je kompletně vybaven multimediální a kancelářskou technikou. Kapacita je dle uspořádání až 120 míst.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a pět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.5697723,15.5413579