HOTEL U NÁS

Počet hvězd: 3
Region: Liberecký
Adresa: Bratrouchov 1, 512 43 Jablonec nad Jizerou
Vzdálenost od Prahy: 135 km
Kapacita prostor: 50, 28, 15
Maximální kapacita: 54
Vybavení konfer. místností: data projektor, promítací plátno, plazma TV, CD a DVD přehrávač, video, flipchart, bílá tabule s popisovači, kopírka, fax, ozvučení, připojení k internetu
Orientační cena kapacit:

Základní cena: 690 Kč/os/noc

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 55 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Celková kapacita: 55 lůžek Struktura ubytovacích prostor: 7x 2lůžkový pokoj 7x 3lůžkový pokoj 2x 4ůžkový pokoj 2x 4lůžkový pokoj s oddělenými ložnicemi 1x mezonetový pokoj se 2 ložnicemi a obývacím pokojem
Možnost stravování: V HOTELU U NÁS je Vám k dispozici stylová restaurace s rodinnou atmosférou. V atraktivním prostředí najdete vše, co k dobré restauraci patří - výbornou kuchyni, dobré pití a obsluhu. Můžete si vybrat pobyt se snídaní či s polopenzí. Pro skupiny nabízíme nejenom jednotná menu, ale i coffee breaky, rauty a speciální gastronomii.
Doplňkové služby: Možnost pořádání firemních setkání, meetingů, teambuildingů, prezentací a školení. Zajistíme pro Vás doprovodný program dle Vašeho přání. Součástí hotelu je restaurace s krbem a barem, salónek, billiárový stůl, šipky, stolní fotbal, dětský koutek, školicí místnost, sauna, bazén, TV a WI-FI. HOTEL U NÁS Vám také nabízí široké možnosti relaxace a aktivního odpočinku.

Popis

HOTEL U NÁS je situován v klidném prostředí západních Krkonoš. Umístění hotelu je určeno všem, kteří dávají přednost intimnějšímu prostředí bez velkého ruchu typického pro největší krkonošská střediska. Krásná a půvabná příroda s krásnými pohledy do údolí a na okolní kopce.

Nabízíme Vám příjemnou rodinnou atmosféru, výbornou kuchyni a pobyt v moderně vybavených pokojích se sociálním zařízením.

Součástí hotelu je stylová restaurace s rodinnou atmosférou. V atraktivním prostředí najdete vše, co k dobré restauraci patří - výbornou kuchyni, dobré pití a obsluhu. Z naší nabídky si každý vybere: česká klasika, italské těstoviny a saláty, kvalitní steaky a čerstvé ryby, široká nabídka dezertů, nápojů a kvalitních vín.

HOTEL U NÁS Vám nabízí celou řadu zajímavých a užitečných služeb: atraktivní restaurace s krbem a barem, klub - zimní zahrada, biliárdový stůl, šipky, stolní fotbal, dětský koutek, venkovní dětské hřiště, vybavené školící centrum, regenerační centrum se saunou a bazénem s vířivkou a protiproudem, hotelový bazén se slanou vodou, parkoviště u hotelu, WiFi spojení, lyžárna, půjčovna 4x4 motorek, půjčovna horských kol.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je osm a sedm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.702145,15.4610618