Hájenka na Pekle, Josefův Důl

Tel.: 602 462 617
Fax: 483 381 315
Region: Liberecký
Adresa: Josefův Důl 114, 468 44 Josefův Důl
Vzdálenost od Prahy: 120 km
Kapacita prostor: 20
Maximální kapacita: 20
Vybavení konfer. místností: Salonek je plně k dispozici pro Vaše firemní akce, teambuilding či porady. Máme tu i dětský koutek pro Vaše nejmenší. Pokoje mohou být na přání klienta vybaveny BTV a satelitem. Vysokorychlostní internetové spojení k dispozici.
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 19 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Penzion disponuje 9 pokoji s 19 lůžky (a 9 přistýlkami). Hájenka je roubený objekt, jehož pokoje v přízemí jsou vybaveny zrestaurovaným dobovým nábytkem, druhé patro je vybaveno novým dřevěným nábytkem. Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení.
Možnost stravování: Výtečnou staročeskou kuchyni se spoustou domácích specialit MISTRA ŠÉFKUCHAŘE můžete vychutnat v naší pohodové a příjemné restauraci s kapaciotu 30 míst a krbem, který Vás po celodenním pobytu na horách zahřeje. Čepujeme PLZEŇ a GAMBRINUS. Zárukou dobrého večera je i kvalitní víno. Nabízíme Vám to nejlepší. Víno, které má tu čest a kvalitu, že je nabízeno i na Pražském hradě: Víno od sklepmistra BALOUNA, oblast Velké Pavlovice. Pro ubytované nabízíme: * POLOPENZI za 115Kč (večeře = polévka, hlavní chod a dezert/salát) * PLNOU PENZI za 205Kč (oběd = polévka a hlavní chod, večeře = polévka, hlavní chod a dezert/salát) Rádi pro Vás na objednávku připravíme: * raut * coffeebreaky dle přání * rodinnou hostinu * menu pro obchodní večeři či oběd * další společenské a firemní akce Kompletní nabídku pro pořádání školení, seminářů a dalších podobných akcí Vám rádi sestavíme na míru. Neváhejte nás kontaktovat telefonicky či emailem.
Doplňkové služby: Součástí penzionu jsou také relaxační služby: * využití sauny pro max. 6 osob. Cena: 500Kč za 120 min nebo 200Kč za osobu za 120 min, v ceně prostěradlo a ručník * ochlazení po saunování (ve sprše, pod dřevěným džberem, ve studánce venku nebo ve sněhu) * kamenná stylová odpočívárna * kosmetické ošetření na objednání (nutno předem) V suterénu penzionu máme místnost pro úschovnu lyží a kol, která slouží i jako sušárna pro odložení mokrých částí Vašeho oblečení. Zajímavostí našeho penzionu je i kamenná vinárna pro uzavřenou společnost (nutná rezervace). Parkování pro hosty je bezplatné na parkovišti přímo u objektu penzionu.

Popis

Náš penzion poskytuje ubytování v Jizerských horách - ideálním místem jak pro aktivní dovolenou, tak pro oslavy, sportovní soustředění či firemní akce. Přijeďte strávit příjemnou dovolenou či jen víkend do srdce Jizerských hor.

Ubytování v našem penzionu v 9 pokojích různých velikostí, stravování v příjemné nekuřácké restauraci s krbem i samostatnou jednací místnost - salonek a další vybavení a služby pro Vaši maximální spokojenost a odpočinek (sauna, parkování, vinárna, dětský koutek, možnost vyprat cyklo oblečení ....).

Najdete nás v obci Josefův Důl v Jizerských horách v nadmořské výšce 820 m bezprostředně u Jizerské lyžařské magistrály a mnoha cyklistických tras. Ubytování přímo u začátku běžecké trasy Jizerské hory!

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je deset a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.7981515,15.2264978