Penzion u Veselých

Tel.: 774 406 784
Adresa: Velká Úpa 222, 542 22 Pec pod Sněžkou
Vzdálenost od Prahy: 190 km
Kapacita prostor: 30
Maximální kapacita: 30
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 30 lůžek

Popis

Stylový rodinný penzion nacházející se ve známém sportovním a lyžařském středisku Pec pod Sněžkou v Krkonoších. Nabízíme ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastní koupelnou a WC. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů, večer pak tradiční česká kuchyně s možností výběru jídel včetně polévky doplněných moučníkem či ovocem. Pobyt zpříjemní stylová jídelna s barem s nabídkou archivních vín, v zimním období i sauna.

Před penzionem se nachází Skiport Velká Úpa s lanovkou na Portášky 1540m a dalšími dvěma vleky, pro děti je zde i malý provázkový vlek. Půjčovna lyžařského vybavení i lyžařská škola hned vedle. Do Ski centra v Peci Vás zadarmo dopraví skibus přímo k pokladně a dolní stanici vleků na Javor. Pro běžkaře se nabízí mnoho rozmanitých cílů na upravovaných tratích včetně Výrovky či Luční boudy.

V letním období nabízíme jak turistické výlety, tak jízdu na horských kolech po krkonošských stezkách. V okolí penzionu je řada dalších možností sportovního vyžití : projížďky na koních, 18-ti jamkové golfové hřiště, bowling, krytý bazén - Trutnov, letní koupaliště - Trutnov, horolezectví blízkém Adršpachu. Nabízí se i zajímavá místa v okolí: pevnosti Dobrošov a Stachelberg, ZOO dvůr Králové, skalní města Adršpach a Teplice.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a sedm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.6885178,15.768362