HOTEL U BERÁNKA

Počet hvězd: 4
Tel.: +420 491 433 118
Fax: +420 491 433 119
Adresa: Masarykovo nám. 74, 547 01 Náchod
Vzdálenost od Prahy: 150 km
Kapacita prostor: 36, 50, 70, 80, 100, 120, 150, 500
Maximální kapacita: 499
Vybavení konfer. místností: ozvučení, plátna, flipcharty, TV, video, ...
Orientační cena kapacit:
  • Velký sál - CENA: 3.000,- Kč za hodinu bez DPH
  • Malý sál - CENA: 1.000,- Kč za hodinu bez DPH
  • Přednáškový sál-CENA: 1.000,- Kč za hodinu bez DPH
  • Větší salónek (vinárna)-CENA: 4.000,- Kč (celý den), 2.000,- Kč (půlden)
  • Salónek - CENA: 3.000,- Kč (celý den), 1.500,- Kč (půlden)

Ubytování:

  • 990Kč (jednolůžkový pokoj)
  • 1690Kč (dvoulůžkový pokoj)
  • 1890Kč (dvoulůžkový pokoj nadstandard)


Weekendové slevy!!!  Každý weekend od Pá - Ne 30% sleva z pultovních cen!

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 125 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Celková kapacita 125 lůžek. 1 x Prezidentský suite - maximální prostor a komfortní interiér, který uspokojí i nejnáročnější klienty (vstupní místnost se secesním posezením, stylová pracovna, 2 luxusní koupelny - z toho jedna v mramoru), výhled na náměstí 1 x Standard suite - ložnice + vstupní místnost, klimatizace, luxusní koupelna, výhled na náměstí 20 x dvoulůžkový pokoj nadstandard - s klimatizací (3 pokoje s možností přistýlky). 33 x dvoulůžkový pokoj, 1 x jednolůžkový pokoj, 1 x imobilní pokoj
Možnost stravování: Snídaně je v ceně ubytování, možnost objednání polopenze i plné penze. Vynikající jídla domácí a světové kuchyně. Gastronomické speciality na jídelním i nápojovém lístku. Restaurace - stylová a nekuřácká. Nabízíme speciality domácí české kuchyně našich babiček i mezinárodních kuchyní, vegetariánských jídel, rybích pokrmů, široký sortiment tuzemských i zahraničních vinařských oblastí, alko i nealko nápojů. Kapacita 100 míst Dannyho kavárna - luxusní, secesní a klimatizovaná. Několik druhů kávy, denně čerstvé domácí dezerty, bohatá nabídka alko i nealko nápojů, tuzemských i zahraničních vín, míchaných nápojů, kompletní restaurační jídelní lístek. Kapacita 80 míst Blues bar - intimní stylové prostředí, otevřeno 6 dní v týdnu. Určen pro milovníky nočního života, kteří mohou ochutnat nejen prvotřídní moravská i zahraniční vína, míchané nápoje, kvalitní značkové alkoholické a nealkoholické nápoje. Kapacita 50 míst - možnost uzavřené společnosti Vinárna, salónek - vhodné pro uzavřené společnosti, zásobený bar dle přání hostů. Letní terasa - komfortní s výhledem na historické náměstí.
Doplňkové služby: * Sekretářské služby * Přístup k internetu se zázemím * Prodej upomínkových a doplňkových předmětů v recepci hotelu * Room service * Praní a žehlení prádla * Doprava, taxi * Průvodcovské služby * Pronájem sportovních hřišť, hal, sportovišť, kulečník * Návštěva plaveckého bazénu, sauny, posilovny, masáže přímo v hotelu * Živá hudba, vč. tanečních večerů * Řízené degustace vín * Vystoupení folklorního souboru, břišních tanečnic, kouzelníka * Výlety za kulturou, historií a přírodními krásami regionu * Vstupenky na kulturní akce - možnost návštěvy koncertů a divadelních představení přímo v budově, zajistíme vstupenky do muzeí a galerií TIPY NA VÝLET: * Náchodský zámek - ranně gotický hrad přestavěný v renesanční zámek (1566 - 1614), později barokně rozšířený (1650 - 1659). V zámku je expozice z doby Třicetileté války, v sousedství je galerie, Piccolominská zahrada, anglický park a vojenský hřbitov z roku 1866. * Dobrošov - komplex pevností z 2. světové války. Jiráskova chata se stylovou restaurací a rozhlednou. * Ratibořický zámek - Babiččino údolí. * Nové Město nad Metují - historická městská rezervace, renesanční náměstí a zámek s Francouzskou zahradou. * Přehrada Rozkoš - 10 km2;, ráj plachtařů, surfařů, rybářů, milovníků vodních sportů a koupání. * Broumov - barokní klášterní komplex Benediktýnů. * Teplicko - Adršpašské skály - jedinečné přírodní formy pískovcových skalních měst se slujemi, vodopády, jezírky, kaňony a skalními útvary. * Krkonoše - nejvyšší české hory se známými středisky sportu a turistiky - Harrachov, Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou, Jánské Lázně. * Orlické hory - významná turistická a rekreační oblast, letní a zimní sporty. * Opočno - renesanční zámek z druhé poloviny 16. století s rozlehlým zámeckým parkem. * ZOO Dvůr Králové na Labem - více než 2 300 chovaných zvířat a safari s volně žijícími zvířaty. * Kudowa Zdrój (PL) - jedno z nejstarších lázeňských středisek v Polsku.

Popis

KRÁSU, DOMINANCI, STYL, KULTURNÍ A SPOLEČENSKOU ATMOSFÉRU, ALE I MODERNÍ ELEGANCI ...

- to vše Vám nabízí komplex Hotelu U Beránka a Městského divadla Dr. Josefa Čížka pod jednou střechou. Hotel s divadlem se nachází na náměstí v centru města Náchod a přesto v klidném prostředí s výhledem na dominantu náchodského zámku. Tříhvězdičkový hotel Vás zve nejen k návštěvě stylové secesní budovy postavené r. 1914, ale i nové moderní přístavby nadstandardně zařízené a dokončené r. 2005.

Kvality hotelu, jeho vybavení i úroveň poskytovaných služeb byly oceněny jak při mezinárodních setkáních na vysoké vládní úrovni, tak např. při návštěvě světově známého náchodského rodáka Josefa Škvoreckého a dalších významných umělců a osobností. Byl zde ubytován i první prezident Československé republiky T.G. Masaryk, proč ne i Vy?

Zajistíme pro Vás:
Prohlídku výrobních prostor domovského Pivovaru Náchod a.s. – pro skupiny od 10 osob. Exkurzi lze zakončit ochutnávkou piv ve stylovém prostředí vagónu z první republiky, či příjemným posezením v moderním návštěvnickém centru, které má kapacitu 120 míst. Kromě ochutnávky točeného a lahvového piva nabízíme (po předchozí dohodě) studenou či teplou kuchyni, včetně krajových specialit. Centrum je možné využívat i pro firemní akce či posezení s obchodními partnery, pro účastníky kongresů či školení po náročném denním programu.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je šest a deset ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.417219,16.1621189