HOTEL TOMMY congress & relax center ***

Počet hvězd: 3
Tel.: 491 452 452 , 602 138 333
Fax: 491 421 006
Adresa: Kaštanová 205, 547 01 Náchod - Babí
Vzdálenost od Prahy: 150 km
Kapacita prostor: 30, 100, 200
Maximální kapacita: 200
Vybavení konfer. místností: Sály vybaveny konferenční technikou: dataprojektor, plátno, flipchart, ozvučení, internet v sálech, internet v prostorách hotelu, DVD, TV plazma, řečnický pult
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 68 lůžek
Možnost stravování: restaurace (30), bar, salónek, coffe break, banket, raut
Doplňkové služby: bazén, krytý bazén, sauna, vířivka, masáže, fitness, hydromasáže, infra kabina

Popis

Vážení obchodní přátelé, srdečně Vás vítáme v Hotelu TOMMY – CONGRESS & RELAX CENTER. Nově zrekonstruovaný hotel se nachází v klidné příměstské části na Babí u Náchoda ve východních Čechách.

V mezihoří Krkonoš a Orlických hor Vám představujeme netradiční hotel s originálními interiéry a zázemím pro práci i odpočinek. Poloha i atmosféra rodinného hotelu Vám nabídnou nejen klidné prostředí pro Vaše pracovní záležitosti. Zároveň je hotel výchozím bodem pro výlety za krásami regionu Kladského pomezí, které Vám nabídnou vynikající podmínky pro outdoorové a teambuildingové aktivity.

K Vašemu pohodlí poslouží 30 luxusních dvoulůžkových pokojů, zařízených komfortním nábytkem v moderním zámeckém stylu. Celková kapacita ubytovací části včetně přistýlek činí 68 osob. Všechny pokoje je možné uspořádat jako singl, twin nebo double. Hotel je řešen jako bezbariérový s výtahem.

  • Jednolůžkový / dvoulůžkový pokoj třídy Economy class
  • Jednolůžkový / dvoulůžkový pokoj třídy Standard class
  • Jednolůžkový / dvoulůžkový pokoj třídy Superior class

Všechny pokoje jsou vybaveny pohodlnými lůžky, vlastním sociálním zařízením, telefonem s přímou volbou, TV-LCD a připojením na internet zdarma. Pokoje vyšší kategorie jsou prostornější, jsou doplněny o další vybavení (konferenční stolek, křesílka) a jejich další výhodou je výhled do krajiny Kladského pomezí.

Tým zkušených kuchařů a obsluha restaurace Hotelu TOMMY Vás zvou k příjemnému posezení. Útulná a netradiční restaurace v rustikálním stylu Vás přivítá svou jedinečnou atmosférou. Nabídku pokrmů a nápojů Vám odprezentuje profesionální tým Hotelu TOMMY. Vaše chuťové pohárky budeme hýčkat těmi nejvybranějšími způsoby. Ve vstupní hale můžete využít rovněž lobby bar, který poskytuje servis studené kuchyně s nabídkou vynikající italské kávy Tonino Lamborghini a domácích dezertů od prvotřídního mistra cukráře.

Wellness & Spa centrum

Po pracovně vytíženém dni jsme Vám plně k dispozici s nabídkou řady programů pro upevnění Vašeho zdraví, zlepšení kondice a pozvednutí sebevědomí. Relaxační procedury Vám doporučí hotelový diplomovaný masér. Wellness… cesta k harmonickému vyvážení těla a duše

  • Krytý bazén s protiproudem
  • Vířivá vana whirlpool
  • Hydromasážní vana pro aromatické a bylinné koupele ve dvou
  • Finská sauna
  • Infra sauna
  • Fitness rotopedy
  • Masáže

Velkou předností Hotelu TOMMY jsou jeho konferenční prostory. Velký jednací sál představuje kapacitu až pro 200 delegátů, a to v divadelním uspořádání. Tento prostor je možné rozdělit na dva menší jednací sály nebo malé salónky. Charakter rozložení kongresového sálu přizpůsobíme Vašim individuálním potřebám. Víceúčelové kongresové centrum je ideální pro pořádání firemních či společenských akcí

  • firemní akce a školení
  • přednášky, prezentace, jazykové kurzy
  • konference, sympozia
  • společenské a kulturní akce, módní přehlídky
  • divadelní představení nebo koncerty s možností využití velkoplošného promítání

Nadstandardní kongresový sál disponuje denním světlem a několika druhy umělého osvětlení. Samozřejmostí je vybavení audiovizuální technikou. Veškeré kongresové prostory jsou bezbariérové a plně klimatizované. Sál rovněž disponuje přísálím / foyer s hotelovou halou, kde je možné využít občerstvení v lobby baru.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a jedna ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.4297225,16.1747583