HOTEL PRAHA

Počet hvězd: 3
Tel.: 499 523 516
Adresa: Okružní 118, 543 51 Špindlerův Mlýn
Maximální kapacita: 0
Vybavení konfer. místností: Podle Vašich požadavků zajistíme i kompletní servis k pořádaným akcím, včetně překladatelského servisu. K usnadnění Vaší práce je Vám k dispozici po celém objektu internetový signál WiFi. Možnost zajištění technického vybavení.
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 70 lůžek
Možnost stravování: Hotelová restaurace nabízí opravdu široký výběr pokrmů a nápojů.

Popis

Hotel Praha je svojí polohou jedním z nejvyhledávanějších hotelů v horském středisku Špindlerův Mlýn. Je umístěn přímo v centru města a Vaše cesta do lyžařských areálů, do kavárny nebo jen na příjemný nákup netrvá nikdy déle než pár minut. Nemůžeme opominout nádherný výhled na centrum města s horským panorama v pozadí.

V roce 1898 postavený a v posledních třech letech kompletně zrekonstruovaný hotel nabízí ubytování v jedno, dvou a třílůžkových pokojích a dvou apartmánech, celkem 70 lůžek.

Nově otevřený bar v alpském stylu Silver Rock, který je součástí hotelu, disponuje 160 místy k sezení a nabízí skvělou příležitost nejen pro soukromé a rodiné oslavy, ale i pro akce společenské, firemní školení, prezentace apod.Firmám a organizovaným skupinám pak můžeme nabídnout nejen prostory umožňující školení , ale i doplňkové služby.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je deset a sedm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.7254763,15.6065935