Hotel Panský Dům

Počet hvězd: 3
Tel.: +420 494 530 962
Fax: +420 491 422 975
Adresa: Tyršova 15, 51741 Kostelec nad Orlicí
Vzdálenost od Prahy: 125 km
Kapacita prostor: 10, 20, 30
Maximální kapacita: 35
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 50 lůžek

Popis

Kompletně zrekonstruovaný, rodinný tříhvězdičkový hotel je umístěn v centru historické části města Kostelec nad Orlicí, 5 km od Rychnova nad Kněžnou a necelých 25 km od Hradce Králové. Stáří samotné budovy je více než 500 let a není proto žádný div, že "genius loci" se Vás zmocní sotva do hotelu vstoupíte.

Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích, třílůžkových pokojích a několika prostorných apartmánech. Všechny pokoje jsou po kompletní a nákladné rekonstrukci, mají vlastní příslušenství s moderní koupelnou a WC. Samozřejmostí každého pokoje je minibar s bohatou nabídkou chlazených nápojů, které jsou již zahrnuty v ceně ubytování, TV se SAT programy, rádio, lednička. Na přání hosta může být pokoj bezplatně vybaven kávovarem s možností přípravy kávy a čaje. Všichni hosté mohou po celou dobu pobytu bezplatně využívat vlastní hotelové fitness centrum.

Zcela novým střediskem je kongresový a školicí prostor s kapacitou 50 osob, vybavený běžnou konferenční technikou a připojením k internetu.

Ubytovaným hostům je k dispozici vlastní hotelové parkoviště, které je trvale uzamčeno a pod stálou kontrolou kamerového systému. V případě potřeby může hotel nabídnout některou ze svých garáží. Panský Dům je situován v těsném sousedství dvou městských parků a jeho poloha zaručuje všem hostům naprostý klid a ničím nerušené soukromí.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je tři a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.1226566,16.2137174