Hotel Panorama****

Počet hvězd: 4
Tel.: +420 494 534 619
Fax: +420 494 534 619
Adresa: Masarykova 941, 516 01 Rychnov nad Kněžnou
Vzdálenost od Prahy: 150 km
Kapacita prostor: 16, 20, 80
Maximální kapacita: 80
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 67 lůžek

Popis

Hotel Panorama se nachází na klidném místě na okraji města Rychnov nad Kněžnou v Královéhradeckém kraji. Nabízí komfortní ubytování, nadstandardní služby, příjemný personál. Je ideálním místem pro ubytování, relaxaci, konání firemních akcí, rodinných oslav, rautů. Hotel je bezbariérový. Parkování je zajištěno na uzavíratelném hotelovém parkovišti (kamerový systém). Pěší a cyklistické trasy začínají přímo u hotelu.

Ubytování

Celková kapacita hotelu je 30 pokojů, 67 lůžek s možností 3 přistýlek. V hotelu je 25 dvoulůžkových pokojů, 1 třílůžkový pokoj, 3 rodinné pokoje pro čtyři osoby a luxusní Apartmán Panorama. Všechny pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou a samostatným WC, vanou nebo sprchou, balkónem nebo lodžií, manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, LCD televizí, telefonem s přímou volbou i do zahraničí, Wi-Fi připojením, minibarem, vysoušečem vlasů.

Restaurace

Stravování zajišťuje Restaurace Panorama, kde se podávají jídla české i mezinárodní kuchyně připravená z těch nejkvalitnějších surovin bez použití polotovarů. Pro akce zajišťuje i rauty a slavnostní tabule. Restaurace je nekuřácká s oddělenou kuřáckou částí a v létě je v provozu letní zahrádka.

Relaxace

Po náročném dnu mohou hosté odpočívat v našem wellness centru s nerezovým bazénem 10 x 5 m a vířivkou. Nebo si mohou dopřát pobyt v soukromé sauně, určené pro 4 osoby. Na hotelu je rovněž přítomen nevidomý masér Bc. Rudolf Osikovski, který provádí klasické i speciální masáže. V hotelu jsou i elektronické šipky, kulečník a stolní fotbálek. Venku je možné si zahrát pétanque, kroket či ruské kuželky.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.1699187,16.2859587