Hotel AURUM

Počet hvězd: 3
Adresa: Černý Důl č.p.83, 543 44 Černý Důl
Vzdálenost od Prahy: 143 km
Kapacita prostor: 20, 150
Maximální kapacita: 150
Vybavení konfer. místností: 4x flipchart, zpětný projektor, plátno, TV+video, řečnický pult, možnost ozvučení sálu.
Orientační cena kapacit:

SÁL - 2.000,-Kč/ den ( komunikační technika v ceně)SALONEK - 1.000,-Kč/ den ( komunikační technika v ceně)OZVUČENÍ SÁLU - 1.000,-Kč/ den

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 75 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 75 lůžek v 1-3 lůžk. pokojích
Možnost stravování: Hotelová restaurace včetně terasy 100 míst, pivnice Jáma 60 míst, lobby bar 18 míst, venkovní griloviště.
Doplňkové služby: Pro zpříjemnění pobytu v našem hotelu můžete využít tenisových kurtů, bazénů, sauny, solária, posilovny, tělocvičny, kosmetiky a dvoudráhového kuželníku. Poskytujeme také kompletní rehabilitační služby, zajišťované odborným personálem, zajišťujeme zapůjčení horských kol, společenských her a kulečníku.

Popis

Hotel Aurum se nachází v obci Černý Důl, v klidné části východních Krkonoš na úpatí Černé hory (1 299 m.n.m), mezi střediskem Jánské Lázně (6 km) a městem Vrchlabí (14 km).
Černý Důl je vnímán jako turistické centrum, které v zimě zaručuje skvělé lyžování v tamním středisku MARKID s velkým množstvím vleků a lanovkou a v létě příjemnou pěší turistiku či různě náročné cyklotrasy.

Hotel Aurum má statut nestátního zdravotnického zařízení, které poskytuje kompletní rehabilitační služby. Naleznete zde saunu, bazén, whirlpool, posilovnu, solárium, půjčovnu horských kol, tenisové kurty (v zimě jeden zastřešený nafukovací halou), které slouží i jako víceúčelové hřiště, venkovní griloviště a závěsné kuželky.
Rodiče jistě uvítají dětské hřiště s brouzdalištěm a dětský koutek v budově. Hotel také poskytuje služby konferenční (salonky + technika), disponuje vlastním parkovištěm.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a jedna ? Součet zapište číslicemi.

Souřadnice: 50.6342171,15.7121416