Hotel Alfa Deštné

Počet hvězd: 3
Adresa: Deštné v Orlických horách 78, Deštné v Orlických horách
Vzdálenost od Prahy: 140 km
Kapacita prostor: 25, 45, 90
Maximální kapacita: 90
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 102 lůžek

Popis

Hotel Alfa naleznete v malebné části Orlických hor - Deštné v Orlických horách. Hotel leží na klidném místě obklopen přírodou přibližně 1,5 km od centra Deštné.

Hotel Alfa je ideálním místem pro různá školení, firemní akce a teambuildingy. Pro účely školení jsou k dispozici celkem 3 plně vybavené školící místnosti. Ubytování nabízíme v celkem 38 pokojích o max. kapacitě 102 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, tv, sat, wifi na pokoji.

K dalším hotelovým služba patří prostorná hotelová restaurace s barem (provozní doba dle požadavku klienta), letní terasa, vnitřní krytý bazén, tenisové a volejbalové kurty, stolní tenis, billiard, šipky a velký pozemek pro různé aktivity. Parkovací kapacita je přibližně 50 míst.

Hotel Alfa leží přímo u lesa a tak je zaručen dostatečný klid pro Vaši skupiny. V zimě oceníte možnost lyžování v blízkém lyžařském středisku Deštné (sedačková lanovka, noční lyžování, nejdelší sjezdovka 1,2 km). V létě naopak turistika, cyklistika, ale také Vám můžeme nabídnout zajímavé vyžití v lanovém parku, jízdu na horských kárách nebo výlet na terénních koloběžkách po hřebeni Orlických hor.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a šest ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.2996297,16.3448968